Ο Γιώργος Δέδες ξαναχτυπά στο νέο τραγούδι του Στέφανου Δημοσθένους “Για σένα μόνο”

Νέο video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Στέφανου Δημοσθένους “Για σένα μόνο”.


Με την σκηνοθετική επιμέλεια του ανατρεπτικού Γιώργου Δέδε και την guest εμφάνιση της Playmate και παρουσιάστριας Βάσως Κολλιδά, κυκλοφόρεί το super hot καλοκαιρινό clip του τραγουδιού “ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ”.

Διαφορετικό από όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα απο τον Στέφανο Δημοσθένους και ίσως η καλύτερη δουλεία που έχει παρουσιάσει ένα video clip που θα συναρπάσει.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες τα γυρίσματα έγιναν σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα λατομείο και σε ένα εγκαταλελειμένο χωριό στο βουνό κοντά στο Λαγονήσι. Επίσης έπιασε βροχή και οι αστραπές στο κλιπ είναι αληθινές και όχι εφέ.

Οι σκηνές με τη στάση του σταυρωμένου προέκυψαν από το σταυρό και τη λέξη Jesus που έχει σε τατουάζ ο τραγουδιστής. Οι σκηνές ήταν αρκετά τολμηρές για να παίξει στην τηλεόραση και έτσι αποφάσισαν να κόψουν κάποιες από αυτές αλλά στο τέλος ο καλλιτέχνης είναι όντως τελείως γυμνός!

Ο Γιώργος Δέδες συνηθίζει να έχει σαν στόχο να προβάλει στους καλλιτέχνες μια πλευρά εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει να μας δείχνουν και στην περίπτωση του Στέφανου Δημοσθένους το πετυχαίνει ξανά…

Tα τραγούδια «Μ’ αγαπάς, Σ’ αγαπώ» και «Φταίξαμε κι οι Δυο» τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Το νέο του τραγούδι είναι σε pop dance ήχο και έχει τίτλο «Για σένα μόνο» σε μουσική Jimerico/Bobby Ljunggren και στίχους Αλεξάνδρα Ζάκκα

Credits

Καλλιτέχνης: Στέφανος Δημοσθένους

Τίτλος: Για σένα μόνο

Μουσική: Jimerico/Bobby Ljunggren

Στίχοι: Αλεξάνδρα Ζάκκα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Δέδες

Styling: Χάρης Καριπίδης

Label: Front Seat

Facebook page : https://www.facebook.com/pages/Stefanos-Dimosthenous/224863498014?ref=hl



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!