Ο Κώστας Πρέκας στη ΝΔ;;

Κουτσοί, στραβοί, κουφοί, ζαβοί όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα!


Κουτσοί, στραβοί, κουφοί, ζαβοί όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα!

Κουτσοί, στραβοί, κουφοί, ζαβοί όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα!

Κουτσοί, στραβοί, κουφοί, ζαβοί όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα!

Ο Σαμαράς ψάχνει υποψήφιους για τα ψηφοδέλτια της γαλάζιας θύελλας. Πήρε τον Άδωνη. Για την ακρίβεια τον “έκλεψε”. Πήρε και τον Βορίδη(τον τύπο με το τσεκούρι). Και τώρα να, που κατά Συγγρού πλευρά πάει και ο Κώστας Πρέκας.
Ψάχνοντας λίγα λόγια για αυτόν τον “τιμημένο” και άξιο Έλληνα μαχητή υπέρ της πατρίδος έπεσα πάνω σε ένα πρόχειρο βιογραφικό από την frikipaideia.
Αναρτώ τα “καλυτερότερα”.
Παιδικά χρόνια “Ο Κώστας Πρέκας γεννήθηκε το 1941 στο Αιγάλεω και πέντε μόλις ημέρες μετά τη γέννησή του έφυγε από το σπίτι του και ανέβηκε στο βουνό να πολεμήσει τους Ιταλούς. Ο Κώστας Πρέκας αφοσιώθηκε με όλο του το είναι στον αγώνα και πολέμησε στο βουνό για 4 συνεχή χρόνια (οξύμωρο, αλλά εξηγείται, αφού ήταν ο πρώτος που αντιστάθηκε στον κατακτητή βρισκόμενος ακόμα στα ελληνοαλβανικά σύνορα). Ο Κώστας Πρέκας βλέποντας ότι η αγαπημένη του Ελλάδα βρισκόταν υπό τριπλή κατοχή ήρθε σε επικοινωνία με άλλους αξιόλογους πατριώτες (όχι όμως όσο αυτός, γι’ αυτό και δεν αναφέρουμε τα ανόματά τους) και συγκρότησαν την οργάνωση Γαλανόλευκος Φοίνικας. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Κώστας Πρέκας βρισκόταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις κύριες εστίες της ελληνικής αντίστασης είχε σαν αποτέλεσμα η προσπάθειά του να αποτύχει. Ο Κώστας κατά την παραμονή του στο βουνό χτύπησε σε ένα βράχο και έπεσε σε κώμα μέχρι το 1950. Το γεγονός αυτό του στέρησε τη συμμετοχή του στον εμφύλιο.”
Επαγγελματική σταδιοδρομία “Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρώτη του ταινία, ο Κώστας Πρέκας χαρακτηρίστηκε ζεν πρεμιέ και έγινε ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και περιζήτητους εργένηδες της σόου μπιζ. Οι προτάσεις για νέες ταινίες έπεφταν βροχή, αλλά ο Κώστας πιστός πάντα στις αξίες του ήθελε να προσφέρει στον τόπο μέσα από τον ποιοτικό κινηματογράφο χωρίς να συνδέσει το όνομά του με εφήμερες επιτυχίες. Το όνειρο του Κώστα ήταν πάντα να μεταφέρει τις εμπειρίες του από τις ένδοξες μέρες του 1940 και στον κινηματογράφο. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε το 1969 όταν ο Ντίμης Δάδηρας του προσέφερε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπερπαραγωγή “ΟΧΙ”. Επιτέλους, το όνειρο του Κώστα θα γινόταν πραγματικότητα.
Η ταινία “ΟΧΙ” ήταν η μεγαλύτερη κινηματογραφική του επιτυχία και ο Κώστας καθιερώθηκε μετά από αυτήν ως ο πιο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός. Έγινε γρήγορα ίνδαλμα της νεολαίας και σκοτεινό αντικείμενο του πόθου των κορασίδων.”
Κοινωνική συμπεριφορά “Είναι φυσικό μία εμβληματική μορφή σαν τον Κώστα Πρέκα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κοσμικούς κύκλους. Παρόλα αυτά, ο Κώστας Πρέκας, πάντα πιστός στην ποιότητα, εμφανίζεται μόνο σε εκπομπές που προωθούν τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Η βαρυσήμαντη άποψή του είναι ένα στοιχείο που προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στην ελληνική τηλεόραση και ο πύρινος λόγος του σπάει κόκκαλα. Τα media του είχαν χρεώσει παλαιότερα σχέσεις με την Άννα Δρούζα, τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Παπαδάκη αλλά αποδείχτηκε ότι όλα ήταν μία καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος του, σχεδιασμένη έτσι ώστε ο μεγάλος Έλληνας να χάσει το κύρος του και ο ελληνικός λαός να μείνει ακέφαλος. Πάντα ήθελε να κάνει guest στην αξιόλογη εκπομπή του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη.”
Σύμφωνα με φήμες ο Κώστας Πρέκας είναι υπερήρωας. Προτιμήστε τον στις επερχόμενες εκλογές.
Υ.Γ Αν βγει ο Σαμαράς με τέτοιο cast πρωθυπουργός τότε ηθελέστα και παθέστα κόσμε!!!
Βίντεο πατριωτισμού :
http://www.youtube.com/watch?v=9Or-Mbhd9N8



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!