O Mάριος Λαζ Ιωαννίδης παρουσιάζει το νέο single του. “MARVELOUS”


Ο παραγωγός και τραγουδοποιός Μάριος Λαζ Ιωαννίδης παρουσιάζει το νέο του single, “MARVELOUS”, ένα ηχητικό ταξίδι που συνδυάζει heavy blues vibes με μια groovy, 70’s αισθητική, σε μια δυνατή, σύγχρονη παραγωγή. Με τον πλούσιο, ρετρό ήχο του και το σύγχρονο χαρακτήρα του, το “MARVELOUS” δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έντονη συναισθηματικά.

Το “MARVELOUS” είναι ένας ύμνος για όποιον έχει αγωνιστεί να ισορροπήσει την αγάπη για κάποιον με την αγάπη προς τον εαυτό του.

Ο Μάριος Λαζ Ιωαννίδης σπούδασε μουσική παραγωγή, ηχοληψία και κιθάρα στο Berklee College of Music, αφού βραβεύτηκε με την υποτροφία Berklee International Scholarship. Το 2012 τιμήθηκε με το Mix Magazine TEC Award (2012). Στη διάρκεια της καριέρας του, έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών καλλιτεχνών και projects, συνεργαζόμενος με ονόματα όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, η Μαρίνα Σάττι, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Κατερίνα Ντούσκα, καθώς και στη μουσική επένδυση της σειράς Maestro του Netflix.

Η δουλειά του ως παραγωγός (MLI Productions) έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές και ακούγεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως.

Ακούστε το “MARVELOUS” εδώ:

https://mlimusic.ampl.ink/MARVELOUS

Official Website:

www.mlimusic.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!