Ο μέντορας της ζαχαροπλαστικής στο Πρωινό μας γλυκαίνει με μιλφέιγ

Ένα υπέροχο Μιλφειγ στο Πρωινό.


Ο Τάσος Πρωτοψάλτης έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στη ζαχαροπλαστική-αρτοποιία και το 2006 κατέκτησε τη 2η θέση στα World Books με το βιβλίο του «Αρτοποιία – ζαχαροπλαστική».

Είναι ο εμπνευστής και υπεύθυνος της ομάδας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που κατέκτησαν το 2011 το ρεκόρ Guinness, παρασκευάζοντας το μεγαλύτερο παστέλι.

3

Έχει 30 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο και έχει διατελέσει Executive Pastry and Bakery Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία, εργαστήρια και Catering.

4

Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό και εσωτερικό.
Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στο χώρο της ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας – μαγειρικής. Διδάσκει στη σχολή Le Monde ως υπεύθυνος καθηγητής στο τμήμα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιητικής τέχνης.

5

Tasos Protopsaltis του Cream & Chocolate Pastry shop στο Πρωινο – Αnt1!

Gepostet von Marou P. Senteri am Donnerstag, 29. Mai 2014



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!