Ο μέντορας της ζαχαροπλαστικής στο Πρωινό μας γλυκαίνει με μιλφέιγ
Ένα υπέροχο Μιλφειγ στο Πρωινό.
Ο Τάσος Πρωτοψάλτης έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στη ζαχαροπλαστική-αρτοποιία και το 2006 κατέκτησε τη 2η θέση στα World Books με το βιβλίο του «Αρτοποιία – ζαχαροπλαστική».
Είναι ο εμπνευστής και υπεύθυνος της ομάδας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που κατέκτησαν το 2011 το ρεκόρ Guinness, παρασκευάζοντας το μεγαλύτερο παστέλι.
Έχει 30 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο και έχει διατελέσει Executive Pastry and Bakery Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία, εργαστήρια και Catering.
Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στο εξωτερικό και εσωτερικό.
Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στο χώρο της ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας – μαγειρικής. Διδάσκει στη σχολή Le Monde ως υπεύθυνος καθηγητής στο τμήμα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιητικής τέχνης.
Tasos Protopsaltis του Cream & Chocolate Pastry shop στο Πρωινο – Αnt1!
Gepostet von Marou P. Senteri am Donnerstag, 29. Mai 2014