Ο Σάκης Ρουβάς μας κάνει καντάδα!

Σου έχω και βίντεο αν δε με πιστεύεις!


Σου έχω και βίντεο αν δε με πιστεύεις!

Σου έχω και βίντεο αν δε με πιστεύεις!

Σου έχω και βίντεο αν δε με πιστεύεις!

Ένας είναι ο Έλληνας που λιγουρεύεται κάθε είδους θηλυκό!
Οι λαϊκές, οι ποιοτικές, οι ροκούδες, οι χοντρές, οι ανορεκτικές, οι μελαχρινές, οι ξανθιές, οι ντόπιες μα και οι αλλοδαπές, οι μπεμπέκες και οι γριές, οι μάνες μα και οι παραμάνες ένα όνομά ποθούν… «Σάκης»! Μη ρωτήσεις ποιος Σάκης. Ένας είναι που είναι και σταρούμπα, που έχει και κάμποσους κοιλιακούς, που είναι και χορευταράς.
O Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, κάνει «Like» στην εφαρμογή της Heineken Καντάδα στο Facebook και αφιερώνει στους fans του μία μοναδική Καντάδα. Εσύ θα λείπεις;
Συντονιστήκαμε λοιπόν στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Youtube Heineken Channel (youtube.com/Heineken) και απολαύσαμε την ανατρεπτική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά!
Η Heineken, μέσα από τη νέα της εφαρμογή Heineken Καντάδα, κατάφερε να δημιουργήσει τον πιο fun τρόπο να ζητήσει κάποιος ραντεβού συνθέτοντας τη δική του προσωπική καντάδα στο www.facebook.com/heineken.
Εμπνευσμένη από την πολύ επιτυχημένη διεθνή διαφημιστική ταινία «The Date» όπου απολαύσαμε ένα απόλυτα πρωτότυπο ραντεβού μεταξύ ενός ζευγαριού, η Heineken εγκαινίασε παγκοσμίως μέσα από τη σελίδα της στο facebook ένα νέο και χιουμοριστικό τρόπο για να ζητήσεις ραντεβού, τη Heineken Καντάδα (Serenade).
Έτσι και ο Ρουβάς μας είπε και μας αφιέρωσε πως “Μόνο η αγάπη” μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!
Μπες και εσύ και φτιάξε τη δική σου καντάδα. Ας αποδείξουμε πως η κρισάρα καλά κρατεί μεν αλλά έχουμε και έναν ερωτισμό εμείς οι Έλληνες που δεν καταλαγιάζει με τίποτα…
www.facebook.com/Heineken



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!