Ο Τραμπ επιτίθεται στην Χίλαρι με την πιο σοκαριστική έως τώρα διαφήμιση της καμπάνιας του

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών παρουσιάζει την αντίπαλό του στις στιγμές της κατάρρευσής της και αφήνει να εννοηθεί πως είναι ανίκανη


Τέσσερις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές, βαλλόμενος από παντού και με το σκάνδαλο #Pussygate να τον κάνει στόχο σκληρής κριτικής, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενέτεινε τις επιθέσεις του εναντίον της Χίλαρι Κλίντον.

Η διαφήμιση, με τίτλο “Επικίνδυνη” ξεκινά με ένα δυσοίωνο μοντάζ εικόνων με τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Κορέας, δείχνει άρματα μάχης και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε αποσπάσματα εκτελέσεων και κάνει λόγο για παγκόσμιους κινδύνους.

Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι η Κλίντον “απέτυχε κάθε φορά ως Υπουργός Εξωτερικών και προσθέτει ότι δεν έχει το σθένος, τη δύναμη ή την αντοχή για να οδηγήσει τη χώρα. Τα πλάνα που ακολουθούν σε ένα επίσης δραματικό μοντάζ τη δείχνουν σε μια στιγμή όπου είχε παραπατήσει σε μαι σκάλα, να βήχει και σε στιγμές από την πρόσφατη κατάρρευσή της στο μνημόσυνο για την 11η Σεπτεμβρίου.   Αρκετά μίντια, προσφιλή στους Δημοκρατικούς, κάνουν λόγο για μια διαφήμιση εξίσου χυδαία με τα πρόσφατα σχόλια του Τραμπ.

Το Jejebel σημειώνει πως το σποτάκι είναι στηριγμένο σε στερεότυπα και πως την εμφανίζει ετοιμοθάνατη. Δίκτυα όπως το FOX News και το Politico σχολιάζουν επίσης τη διαφήμιση τονίζοντας το πόσο άρρωστη και αδύναμη εμφανίζει την Κλίντον. Το στρατόπεδο της υποψήφιας δεν έχει ακόμη σχολιάσει το νέο αυτό σποτ που θα αρχίσει να παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ από απόψε.

 

Πηγή: www.lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!