Ο Τσίπρας “τα χώνει” σε Σαμαρά,Μπακογιάννη,Σημίτη

Να αγιάσει το στόμα του Χριστιανού!


Να αγιάσει το στόμα του Χριστιανού!

Να αγιάσει το στόμα του Χριστιανού!

Να αγιάσει το στόμα του Χριστιανού!

Όλο αυτό το διάστημα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν φάει τα λυσσακά τους που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας από 4ο και 5ο κόμμα έχουν έρθει στο σημείο να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση και την πρωθυπουργία.
Οπότε οι συκοφαντίες και οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του ίδιου του Τσίπρα δεν έχουν σταματημό. Και τι ασυναρτησίες δεν έχουν ακουστεί.
Τα πάντα,σου λέω.
Μόνο για την “αστεία” θέση που πήρε η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον δεν τον έχουν βγάλει φταίχτη!
Ο Τσίπρας όμως πέρασε στην αντεπίθεση και τα λέει σωστά και με το όνομά τους.
Για τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: “Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά αγκαλιά με τη διαπλοκή, τα τραπεζικά συμφέροντα και τις δυνάμεις της στασιμότητας, της αδράνειας, της κλεπτοκρατίας, της ιδιοτέλειας και της υποτέλειας”.
Για την Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: “Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ένα πράγμα συμφωνούμε μαζί της. Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών”
Ενώ τέλος για τον Κώστα Σημίτη δήλωσε: “Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας κ. Σημίτης αρθρογραφεί, ξεχνώντας να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική. Δεν λέει κουβέντα για τα δάνεια και τις μίζες των Ολυμπιακών αγώνων και των εξοπλισμών. Για τα μεγάλα έργα που κόστισαν δέκα φορές πάνω από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για το σκάνδαλο της Γκόλντμαν Σάκς”
Άιντε να αγιάσει το στόμα του,του ανθρώπου που τα είπε έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως πολύ καλά τα ξέρουμε όλοι μας.
Ο Τσίπρας όμως δε σταματά εδώ.Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και επίσημες αναφορές στελεχών από το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Mega.Γι’ αυτό το λόγο ο ίδιος δήλωσε: «Πολιτικά κόμματα, θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξένα κερδοσκοπικά funds, εργοδοτικά συμφέροντα, μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής, ένα στόχο έχουν: Να υποκύψει ο ελληνικός λαός, να επικρατήσει ολοκληρωτικά το μνημόνιο και να συνεχίσει να κυβερνά το πολιτικό προσωπικό του, δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν ηθικά, πολιτικά και οικονομικά τη χώρα.»
Μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Τσίπρας ο καταλληλότερος πρωθυπουργός όμως με τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα και τη “μάχη” μεταξύ Νέας (μα κουρασμένης) Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά,ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος ελπιδοφόρος και ο μόνος που θα φέρει μια νέα και φρέσκια πνοή στο κακογερασμένο μας πολιτικό σύστημα.
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!