Οδυσσέας Σταμούλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του παιδιού του


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε συνέντευξη ο Οδυσσέας Σταμούλης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον θάνατο του παιδιού του.

Στην αρχή ο ηθοποιός είπε: «Τα έχω καταφέρει καλά 40 χρόνια χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα! Αυτά είναι μάταια πράγματα. Για να κάνεις περιουσία πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε αμειβόμασταν λίγο καλύτερα απ’ ότι αμείβεται ο κόσμος τώρα!».

«Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση γιατί με σκληρή δουλειά θα συμπλήρωνε πολύ ωραία το εισόδημά μου!», συνέχισε.

«Ο πόνος και η στεναχώρια είναι πολύ προσωπικά πράγματα – Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»

Αναφερόμενος στον θάνατο του παιδιού του, ο Οδυσσέας Σταμούλης εξομολογήθηκε πως: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού.

Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους και γι’ αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία να πουν το πρόβλημά τους δημόσια. Ο πόνος και η στεναχώρια είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!