Ομάρ Ματίν: Από πατέρας ενός μικρού αγοριού, μακελάρης στο όνομα του ISIS (ΦΩΤΟ)

Χαμογελαστός, με τον ανήλικο γιο του στην αγκαλιά του. Μια φωτογραφία του μακελάρη του Ορλάντο με τη δεύτερη σύζυγό του και τον ανήλικο γιο τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μαζί με νέες πληροφορίες για το παρελθόν του Ομάρ Ματίν


Χαμογελαστός, με τον ανήλικο γιο του στην αγκαλιά του. Μια φωτογραφία του μακελάρη του Ορλάντο με τη δεύτερη σύζυγό του και τον ανήλικο γιο τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μαζί με νέες πληροφορίες για το παρελθόν του Ομάρ Ματίν που τα ξημερώματα της Κυριακής (12.06.2016) εισέβαλε στο night club Pulse και πραγματοποίησε την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Είναι άγνωστο πότε έχει τραβηχτεί η φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail και στην οποία ο Ματίν ποζάρει χαμογελαστός με τη δεύτερη σύζυγό του, Noor Zahi Salman και τον ανήλικο γιο τους ανάμεσά τους.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής (στο γυμνάσιο) μετατράπηκε σε δολοφόνο. Ένας γκέι συμμαθητής του μακελάρη, ο οποίος τον γνώριζε πριν από το 2009 δηλώνει πως έκανε παρέα μαζί του και ποτέ δεν είχε δείξει μίσος για τους ομοφυλόφιλους, ενώ ένας επίσης γκέι πρώην συνάδελφός του δήλωσε πως ποτέ δεν συμπεριφέρονταν άσχημα.

Η πρώτη σύζυγος του Ματίν δήλωσε πως ο 30χρονος ήταν βίαιος και ψυχικά διαταραγμένος και πως τη χτυπούσε. Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία εμφανίζεται στη φωτογραφία, δεν έχει κάνει καμία δήλωση. Είναι άγνωστο αν το ζευγάρι ήταν μαζί ή είναι σε διάσταση, καθώς τελευταία φαίνεται πως έμεναν σε διαφορετικά σπίτια.

Ο Ματίν και η πρώτη γυναίκα του, Sitora Yusufiy, χώρισαν το 2011. Από το 2012 έμενε μαζί με την Noor Zahi Salman, η οποία εμφανίζεται ως σύζυγός του σε αιτήσεις για υποθήκη που έγιναν το 2013.

Γεννημένος το 1986 στη Νέα Υόρκη, ο Ματίν και η οικογένειά του μετακόμισαν στη Φλόριδα όταν ήταν ακόμη παιδί. Αποφοίτησε από το λύκειο Martin County το 2004 και αμέσως μετά έπιασε δουλειά σε μαγαζί με είδη διατροφής σε ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής σύμφωνα με συμμαθητή του Σάμουελ Κινγκ.

«Δεν ήταν ποτέ ομοφοβικός, όχι τότε τουλάχιστον. Δεν έδειχνε μίσος προς εμάς (σ.σ. τους γκέι). Ήταν πάντα χαμογελαστός και πάντα μας έλεγε ένα “γειά”», είπε ο Κινγκ. Και πρόσθεσε: «Κάτι πρέπει να άλλαξε».

Αντίθετα, ο πρώην συνάδελφος του μακελάρη, Ντάνιελ Γκίλροϊ, είπε στους ΝY Times, πως ο 30χρονος «έλεγε πως θα σκοτώσει κόσμο όλη την ώρα». Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην μεγαλύτερη εταιρία ιδιωτικής ασφαλείς στον κόσμο, G4S. Ο Γκίλροϊ είπε πως είχε κάνει παράπονα στην εταιρία γιατί ο Ματίν χρησιμοποιούσε συχνά φυλετικές, εθνικές και σεξουαλικές προσβολές, ενώ του έστελνε μπαράζ μηνυμάτων στο κινητό, 20-30 καθημερινά.

Πηγή: Daily Mail



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!