Οpen: Το μυστήριο με την ανάρτηση Χαριτάτου, η εκδίκηση στον ΣΚΑΪ και ο/η αντικαταστάτης της Ρέβη


Μόνο τυχαία δεν ήταν η αλλαγή στο προφίλ του Σπύρου Χαριτάτου στα social media, όπου ξαφνικά έφυγε η οποιαδήποτε αναφορά στο OPEN και στην εκπομπή “Τώρα Μαζί“. O ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του μπορεί να ισχυρίζεται ότι παραμένει κανονικά στο κανάλι και ότι η όποι αλλαγή στο προφίλ του έγινε εκ παραδρομής στην προσπάθειά του να κάνει αναβάθμιση  αλλά το ρεπορτάζ μου άλλα λέει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος είναι βαθιά απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην εκπομπή του, αλλά και από απαξιωτικές συμπεριφορές ανωτέρων του. Μάλιστα, δεν είναι επίσης τυχαίο ότι λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές είχε δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει και να μην ανανεωθεί το συν 1 του συμβολαίου του καθώς δεν άντεχε την ιδιαιτέρως τοξική κατάσταση που επικρατούσε κυρίως λόγω της Ευλαμπίας Ρέβη, η συμπεριφορά της οποίας έμεινε μνημιώδης στο κανάλι. Τελικά, η Ευλαμπία αποχώρησε μόνη της αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τόσο τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο ο οποίος σημειωτέον όχι μόνο της έδωσε μια τεράστια ευκαιρία αλλά τη στήριξε και όλο αυτό το διάστημα που το κανάλι βοούσε από τα τερτίπια της, αλλά και μια ολόκληρη εκπομπή που έτσι κι αλλιώς είχε αποδεκατιστεί καθώς κανείς δεν μπορούσε να στεριώσει.

Η πρεμιέρα της εκπομπής “Τώρα μαζί” αναβλήθηκε ήδη μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η παραίτηση της παρουσιάστριας ήρθε μόλις τέσσερις μέρες πριν η εκπομπή βγει στον αέρα. Αν και ο Σπύρος Χαριτάτος σκέφτηκε πολλές φορές να μην συνεχίσει, φαίνεται πως το ήθος του και ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να εγκαταλείψει και αυτός το πλοίο που βουλιάζει και θέλει με κάθε τρόπο να στηρίξει τον Διευθυντή του. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι αυτό το ΣΚ η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Μίνα Καραμήτρου. Ωστόσο, πρόκειται για μια προσωρινή λύση καθώς ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δεν επιθυμεί αντικατάσταση εκ των έσω αλλά θέλει να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή από τον ανταγωνισμό και κυρίως από τον ΣΚΑΪ βλέποντάς το ως τον μοναδικό τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω γι αυτό που συνέβη. Αλλωστε, ο τελευταίος ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ της αποχώρησης της Ρέβη με αποτέλεσμα σήμερα που εμφανίστηκε να μαζέψει τα πράγματά της, εκείνος κλείστηκε στο γραφείο του και ούτε καν την χαιρέτησε.

Πάντως, κάτι μου λέει ότι το πρόσωπο αυτό που θα πάρει τη θέση της αποχωρήσασας δεν θα είναι γένους θηλυκού, καθώς οι συζητήσεις με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ η οποία μάλιστα θεωρείται από τις προβεβλημένες και με πολλές ικανότητες έπεσαν στο κενό μιας και η ίδια λείπει σε άδεια. Ετσι, φαίνεται ότι προχωράει το plan B με άντρα δημοσιογράφο, πάλι από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος επίσης αποχώρησε ξαφνικά από το Φάληρο και μάλιστα πρόσφατα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Κρητικό, ο οποίος αν και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, πολύ συντομα ενδεχομένως να βρεθεί ξανά στον τηλεοπτικό αέρα με δική του εκπομπή και συγκεκριμένα την εκπομπή “Τώρα Μαζί”. Το θέμα είναι αν μέχρι τότε θα είναι εκεί ο Σπύρος Χαριτάτος για να το υποδεχθεί… Ιδωμεν! Αλλωστε, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, η σεζόν ακόμα δεν ξεκίνησε και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!