Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι ακόμα σε φάση που δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα»


Ο Ορέστης Τζιόβας και η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη, με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στα social media, στην οικογενειακή ζωή και στον ρόλο της τύχης στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Λένα Παπαληγούρα, μιλώντας για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, τόνισε: «Προσπαθώ να έχω περιορισμένο χρόνο στην οθόνη και νομίζω ότι είναι καλό. Μέχρι μια ηλικία μπορείς να πεις όχι στα social, δεν χρειάζεται να έχουν όλοι από τα δέκα. Καμία φορά απαιτεί κόπο το πώς θα δείξεις στο παιδί σου κάτι πιο ωραίο.»

Στη συνέχεια, ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στη σημασία του σωστού συνδυασμού τύχης και χρονικής συγκυρίας σε μία σχέση, δηλώνοντας: «Είναι θέμα τύχης και timing του ανθρώπου που έχεις μαζί σου. Εγώ είμαι ακόμα σε φάση που δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα. Έχω ακόμα ανάγκη να τον έχω σε πρώτη.»

Η Λένα Παπαληγούρα, αναφερόμενη στη σημασία της αγάπης και της συντροφικότητας στην καθημερινή ζωή, πρόσθεσε: «Όταν έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι ερωτευμένος και μοιράζεσαι, τότε αποκτά ένα νόημα η καθημερινότητα.»

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!