Ορφέας Αυγουστίδης: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή που περνάω με τον γιο μου» – Τα τρυφερά λόγια για τον 3,5 ετών Αχιλλέα-Κωνσταντίνο


Για τον 3,5 ετών γιο του, Αχιλλέα – Κωνσταντίνο, μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια ο Ορφέας Αυγουστίδης στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (23/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Ο ηθοποιός απολαμβάνει φέτος πολύ περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα απαιτητικά γυρίσματα που είχε τα τελευταία τρία χρόνια για τη σειρά του Alpha, «Σασμός».

«Ζούμε μια εποχή, η οποία έχει αποφασίσει ότι θα κάνει αυτή τη φασαρία. Υπεραναλύοντας τα πάντα, προσπαθώντας να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος, δημιουργείς χώρο για πολλά καινούργια.

Μπαίνουμε σε αυτό το τρικ κι εμείς γιατί συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους από την ίδια γενιά πάνω – κάτω, μιλάμε για τα ίδια προβλήματα, αντλούμε ιδέες – συμβουλές από τις ίδιε πηγές, που σημαίνει πάλι ανάλυση – παράλυση. Θέλει αντίσταση σε αυτό και λίγο να επιτρέψουμε στην φύση να κάνει τη δουλειά της, να πάρει τον χρόνο η διαδικασία που χρειάζεται, χωρίς να τα προσπαθούμε να τα προλάβουμε για να μη γίνουν, γιατί εκεί είναι το λάθος. Η γενιά μας προσπαθεί να προλάβει κάτι που γίνεται από μόνο του – για να λέμε ότι εμείς το διορθώσαμε.

Δεν καταλαβαίνουμε, ότι τα παιδιά θα γυρίσουν και θα μας ”φορτώσουν” ούτως ή άλλως τα λάθη, γιατί είναι στη διαδικασία να γυρίσουν και να λένε στον γονιό ”ό,τι έκανες είναι λάθος”», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Ακόμα δεν έχουμε δώσει τάμπλετ στον γιο μας, αντιστεκόμαστε. Η επαφή του με την οθόνη έχει να κάνει με κάτι πολύ συγκεκριμένο, που είναι αγαπημένες ταινίες. Αυτή την περίοδο βλέπει «toy story». Τραγουδάει όλα τα τραγούδια», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Απολαμβάνω αυτήν την περίοδο κάθε στιγμή που περνάω με τον γιο μου. Έχει μεγάλο νόημα για εμένα, αλλά και για το παιδί», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!