Παγκράτι: Βίντεο από την στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του – «Μου έλεγε “θα σε σφάξω”»


«Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”». Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, περιγράφει την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας 57χρονος στο Παγκράτι, από πρώην εργαζόμενό του, το βράδυ της Τετάρτης (16/10), όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε  στην οδό Κόνωνος, όταν ο 57χρονος δράστης τραυμάτισε ελαφρά, ευτυχώς, στο χέρι τον επίσης συνομήλικό του. Ο άνδρας μετά την επίθεση με το μαχαίρι διέφυγε από το σημείο και στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης επέστρεψε στο σημείο και προκάλεσε ζημιές σε 11 σταθμευμένα αυτοκίνητα που ήταν σε παρακείμενους δρόμους.

«Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”. Τα έβαλε με ένα παλικάρι που είχα στη δουλειά. Είχε μπει μέσα, είχε σπάσει την ταμειακή. Κράταγε ένα κράνος στο χέρι του, μου το πέταξε το κεφάλι και μου όρμησε με μαχαίρι. Την έφαγα στο χέρι, γιατί το έβαλα μπροστά να προστατευτώ», είπε στο Mega ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση

Ο δράστης, κινήθηκε απειλητικά προς το σημείο όπου βρισκόταν ο 57χρονος, και αφού του πέταξε ένα κράνος στο κεφάλι, ύστερα έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στο μπράτσο. Ένας άλλος άνδρας που βρισκόταν εκεί, προσπάθησε να τον συγκρατήσει, αλλά τελικά, επιτέθηκε και σε εκείνον.

«Πήγα στο νοσοκομείο, μου έραψαν το τραύμα και όταν γύρισα πίσω συνέχισαν τα τηλεφωνήματα. Πήρα τηλέφωνο το 100, ήρθαν και μου είπαν να με πάρουν στο τμήμα για προστασία. Ξαναγύρισε πίσω με ένα μαχαίρι, έψαχνε να με βρει εδώ και άρχισε να σκάει τα λάστιχα των αυτοκινήτων», είπε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

Ο άνδρας μαχαίρωσε από τη μανία του δεκάδες λάστιχα αυτοκινήτων στις 04:30 το πρωί, ώσπου τελικά, πέσει στα χέρια των αστυνομικών που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

«Τον είχα στην επιχείρησή μου και προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Του ζήτησα, επειδή η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, να μην έρχεται εδώ. Ήταν άσχημο για μένα, δεν το ήθελα. Δεν μου είπε κάτι και ξαφνικά έμαθα ότι κατέβηκε κάτω και απείλησε τον άνθρωπο που δούλευε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

Σύμφωνα με το Mega, ο 57χρονος δράστης είχε καταδικαστεί το 2005 για τη δολοφονία της αδερφής της πεθεράς του στο Χαϊδάρι, χτυπώντας τη με ξύλο.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και έμεινε στη φυλακή για 17 χρόνια. Αποφυλακίστηκε πριν από 2,5 χρόνια περίπου και στη συνέχεια μπήκε ξανά στη φυλακή για άλλο αδίκημα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!