«Παλαιοχριστιανός»: Ξεσπά η σύζυγός του, Σεβαστή – «Απήγαγα το παιδί μου από τον εαυτό μου για να μην μου το πάρουν»


«Την άρπαξαν, δεν την άρπαξα εγώ» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού», Μανώλη Καλαϊτζιδάκη αναφερόμενη στο μόλις 50 ημερών μωρό της, το οποίο με εισαγγελική εντολή βρίσκεται στο «Μητέρα».

Επίσης η ίδια μιλώντας στον ALPHA, «τα άλλα 4 παιδιά βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων, κλειδωμένα, φυλακισμένα. Δεν έχουμε καμία επαφή μαζί τους, δεν μας αφήνουν να επικοινωνήσουμε μαζί τους ούτε με ραβασάκι. Θέλω να μου πουν για ποιον λόγο αυτά τα παιδιά φρουρούνται».

Η Σεβαστή υποστήριξε σχετικά με το μωρό ότι «την κρατούσε επί 5 ώρες, ήμουν στο «Αλεξάνδρα» και ήθελαν να την πάρουν στο «Μητέρα». Δεν μου έδειξαν καμία εισαγγελική εντολή. Δεν με αφήνουν ούτε να την θηλάσω».

«Απήγαγα το παιδί μου από τον εαυτό μου αρχικά για να μην μου το πάρει κανείς» πρόσθεσε. Όπως είπε, «ήρθε η Ασφάλεια και πήρε τα παιδιά από το μετόχι. Η 6χρονη κόρη μου τσίριζε. Το εγγονάκι μου τι έκανε και το πήραν; Τους ενοχλούσε το σπίτι, το θεωρούσαν ακατάλληλο».

«Η εισαγγελική εντολή είναι μία επείγουσα κατάσταση» συμπλήρωσε ο Μανώλης, ο οποίος είπε ότι «μέναμε στην Κερατέα όταν ήρθαν να πάρουν τα παιδιά».

Ο ίδιος είπε: «Αυτό θα συμβεί και στους υπόλοιπους στην Ελλάδα. Είναι το μοντέλο της Νορβηγίας που παίρνουν το παιδί για ψύλλου πήδημα. Δεν νομίζω ότι ξέρουν τι θέλουν. Και στην Αθήνα ήρθαμε και δύο σπίτια άρτια τους δείξαμε. Δεν ξέρουν τι θέλουν!»

Ο Μανώλης είπε ότι είχε σκοπό να ξεκινήσει σήμερα απεργία πείνας έξω από το αρμόδιο υπουργείο αλλά δεν το έκανε γιατί «περιμένω να δώσουν στον δικηγόρο μου κάποια έγγραφα».

«Μου λένε ότι είναι καλά το μωρό, είναι το μόνο που μου λένε» τόνισε η Σεβαστή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!