“Πανεπιστήμιο Πολιτών” για όλους

Αμέ Αμέ!


Αμέ Αμέ!

Αμέ Αμέ!

Αμέ Αμέ!

 

Σε μία εποχή όπου η κρίση μας κρατάει στάσιμους και δεν μας αφήνει να αναπτυχθούμε σε πολλούς τομείς έρχεται η Περιφέρεια Αττικής και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών να δώσει λύση με το “Πανεπιστήμιο Πολιτών”.

Πρόκειται, για έναν καινοτόμο θεσμό όπου όλοι οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να παρακολουθούν ελεύθερα μια σειρά από διαλέξεις με ομιλητές κορυφαίους πανεπιστημιακούς καθηγητές. Οι θεματικοί κύκλοι πάνω στους οποίους θα πραγματοποιείται το πρόγραμμα αυτό είναι οι εξής: οικονομία, κοινωνικά Ζητήματα, Τέχνη, ιατρικά Θέματα και πολιτική.

Σκοπός της όλης διαδικασίας, είναι ο καθένας από εμάς να ενημερώνεται για θέματα της καθημερινότητας όπως για παράδειγμα η οικονομική κρίση, η παγκοσμιοποίηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ποικίλα άλλες θεματικές ενότητες με έναν πιο επιστημονικό τρόπο.

Οι διαλέξεις ξεκινούν 21 Νοεμβρίου και ημέρα Τετάρτη 19:30 στο Αμφιθέατρο “Άλκης Αργυριάδης” του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30). Για περισσότερες πληροφορίες: Περιφέρεια Αττικής (213 2063 806 & 213 2063 667) και Πανεπιστήμιο Αθηνών (210 3689 771).



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!