Πάνος Μουζουράκης, το καρτούν της ελληνικής δισκογραφίας!

Φέτος είναι η χρονιά του κι αυτό μας αρέσει πολύ!


Φέτος είναι η χρονιά του κι αυτό μας αρέσει πολύ!

Φέτος είναι η χρονιά του κι αυτό μας αρέσει πολύ!

Φέτος είναι η χρονιά του κι αυτό μας αρέσει πολύ!

Ψηλόλιγνος, μακρόστενος, με μάτια και στόμα ορθάνοιχτα, με χέρια και πόδια που κινούνται στον αέρα την ώρα που τραγουδάει κι ένα λοφίο όπως τα έντρομα καρτούν την ώρα του κυνηγητού, ο Πάνος Μουζουράκης έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν να μοιάζει με κινούμενο σχέδιο! Ένα κινούμενο σχέδιο όμως, που φέτος έκανε τη διαφορά και κατάφερε με το τραγούδι του “Φίλα με ακόμα” να φτάσει στην πρώτη θέση του iTunes και να κερδίσει ένα σημαντικό βραβείο στα φετινά MAD VMA! Ναι λοιπόν, ένα καρτούν που τραγουδάει και κατάφερε να αφήσει πίσω Ρουβά και Χατζηγιάννη στα charts, νίκησε τους ανθρώπους – τραγουδιστές!
Αντισυμβατικός, εξωστρεφής και πολύ άνετος με την εικόνα του, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στο περιοδικό Elle για τη συνεργασία του με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε πως του αρέσει να εκφράζεται με τραγούδια σαν το “Φίλα με ακόμα” για την όμορφη πλευρά του έρωτα, πως δεν διστάζει να κάνει διαφημίσεις για τα χρήματα, αλλά και πως με τη σύντροφό του Μαρία Σολωμού έπαιξαν μαζί στο νέο του videoclip για να δώσουν τροφή στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που ασχολούνται με τη σχεση τους.
“Το να παίξει η Μαρία στο videoclip μου ήταν μια κίνηση απέναντι στους παπαράτσι: δεν χρειάζεται να μας κυνηγάτε, αγκαλιαζόμαστε και σας δίνουμε εμείς το υλικό” δηλώνει ευθαρσώς, ενώ αποκαλύπτει λίγο αργότερα σχολιάζοντας την πολιτική κατάσταση στη χώρα ότι φοβάται πως για κάθε επανάσταση, το σύστημα έχει ήδη προβλέψει την αντίδραση.
Ανατρεπτικός ή όχι, αντισυμβατικός ή μη, τον Πάνο Μουζουράκη τον πάμε πολύ και δεν χορταίνουμε να ακούμε το νέο του τραγούδι!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!