Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του πρώην νικητή του Power of Love, που έχασε τη ζωή του


Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου πρώην νικητή του reality show Power of Love, Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σε ηλικία μόλις 28 ετών έχασε απρόσμενα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Μαΐου του 2019.

«Power of love 30/06/2018! Σήμερα το Facebook με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά με επηρέασε έντονα στη ζωή μου καθώς είχε συμμετάσχει ως παίχτης ο γιος μου, Πάνος Ζάρλας. Σαν σήμερα λοιπόν μέσα από την ψηφοφορία παιχτών και κοινού βγήκε νικητής και αγαπημένος παίχτης. Αυτό που έγινε αργότερα στο προσωπικό μου προφίλ ήταν απίστευτο», γράφει η Στέλλα Νικολάου.

«Δέχτηκα άπειρα συγχαρητήρια για το ήθος την ευγένεια και τη θετική αύρα που είχε . Δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως μέσα από μια οθόνη τόσος κόσμος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητα του. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω το ίδιο περήφανη και συγκινημένη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μου στέλνουν!», συνεχίζει η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

«Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου! Η ευγένεια ο σεβασμός και το ήθος είναι αρετές που δε θα σε προδώσουν ποτέ», καταλήγει στο ευαίσθητο μήνυμά της η μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Δείτε την ανάρτηση:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!