Παντελής Καναράκης: «Η Σάττι μια χαρά είναι, η Βίσση δέρνει κιόλας» – Το χιουμοριστικό βίντεο για το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά


Ο Παντελής Καναράκης με αφορμή το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό, το βράδυ της Κυριακής (8/9), έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο το οποίο ανήρτησε στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, ο Παντελής Καναράκης εμφανίζεται με έναν επίδεσμο στο κεφάλι και υποστηρίζει ότι πήγε σε συναυλία της Άννας Βίσση και όχι μόνο δεν τον άφησαν να μπει, αλλά τον χτύπησαν κιόλας.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης ακούγεται να λέει ότι: «Έχω έρθει σε συναυλία της Βίσση και δεν με άφησαν να μπω! Η Βίσση δεν με άφησε να μπω. Και όχι μόνο δεν με άφησαν, αλλά με χτύπησαν κιόλας. Μου έκαναν τραύμα στο κεφάλι, να κοίτα! Κανένας δεν μου έχει φερθεί τόσο άσχημα.

Ποια Σάττι; Η Σάττι μια χαρά είναι, η Βίσση δέρνει κιόλας! Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Πήγα να μπω στη συναυλία και δεν με άφησαν να την δω και με έδειραν. Να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο αυτό. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση».

@kanarakis_pantelis Να μην τύχει σε κανένα. #panteliskanarakis #kanarakis #tik_tok #fypシ #vissi #annavissi #consert #musica #italy ♬ πρωτότυπος ήχος – kanarakis_pantelis

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας πάνω από 20 χιλιάδες προβολές.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!