
Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: 4χρονος κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου – Τον επανέφερε ο πατέρας του
Η γρήγορη αντίδραση και οι γνώσεις ενός πατέρα απέτρεψαν τα χειρότερα το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 4χρονος γιος του κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στα Χανιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο πατέρας του ανήλικου, που είναι γιατρός, έβγαλε το παιδί από την πισίνα και αμέσως του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα ο 4χρονος που είναι Ελληνοβρετανός να συνέλθει.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν την καλή του κατάσταση. Ωστόσο, απόψε θα το κρατήσουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του.
Στο νοσοκομείο Χανίων αναστατωμένος βρέθηκε και ο παππούς του παιδιού, ενώ η μητέρα του έμεινε πίσω με το μωρό της οικογένειας.