Παρασκευή Κερασιώτη: Άνθρωποι του μόντελινγκ μου έκοψαν τα φτερά – Kανείς από τους κριτές του GNTM δεν με βοήθησε


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έδωσε η Παρασκευή Κερασιώτη. Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο μίλησε και για το Survivor, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στον χώρο του μόντελινγκ.

Μιλώντας για το Survivor, η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε: «Πήγα στο Survivor γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου, λόγω καταγωγής έχω ζήσει ανάλογες συνθήκες.

Δήλωσα συμμετοχή, είχα κάποια προβλήματα προσωπικά και ξαφνικά με κάλεσαν στα κάστινγκ και έφτασα εκεί που έφτασα. Απ’ όταν μπήκα στο Survivor, είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, τα οποία δεν ήθελα να δείξω και αυτά δεν με άφησαν να συνεχίσω κι έτσι αποφάσισα να φύγω».

Στη συνέχεια, το μοντέλο είπε ότι: «Με στεναχωρούν τα σχόλια του κόσμου για τη φυλή μου. Υπάρχει ακόμα ρατσισμός. Όταν μπήκα στο Survivor βγήκαν πολλοί ρατσιστές και μιλούσαν για την καταγωγή μου!

Μπήκα στον χώρο του μόντελινγκ με πολύ αγάπη και στην πορεία κάποιοι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά, πέρασα κρίσεις πανικού. Αν μπορούσα δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτό τον χώρο!».

Σχετικά με το GNTM, η Παρασκευή Κερασιώτη εξήγησε πως: «Αν γίνει κάποιο All Star, θα ήθελα να ξαναπάω. Δεν με βοήθησε κανείς από τους κριτές, ενώ μέσα στο παιχνίδι μού έλεγαν τα καλύτερα και ότι θα έχω πορεία στο μόντελινγκ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!