Παράσυρση και εγκατάλειψη 6χρονου στο Αιγάλεω: «Το μηχανάκι τους είδε, αλλά δεν έκοψε ταχύτητα» λέει ο πατέρας του παιδιού


Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αιγάλεω, έπειτα από την παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 6χρονου παιδιού από έναν δικυκλιστή, όταν επέστρεφε από το σχολείο μαζί με την γιαγιά του.

Το ατύχημα συνέβη στις μία και είκοσι το μεσημέρι της Πέμπτης (19/08), στη συμβολή των οδών Κώστα Βάρναλη και Νέστορος.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως, «γυρνάγανε από το σχολείο και πήγαν να περάσουν στην γειτονιά εκεί που ήταν το στενό στο σπίτι, ήταν η μητέρα μου μπροστά περπάτησε ένα- δύο βήματα. Πέρναγε ένα μηχανάκι, την είδε το μηχανάκι δεν έκοψε ταχύτητα και όπως πέρασε, πέρασε και ο μικρός από πίσω με την τσάντα, είχε αυτή με το τρόλεϊ το συρόμενο και το μηχανάκι χτύπησε την τσάντα γιατί δεν έκοψε ταχύτητα. Όπως την κράταγε τον παρέσυρε και τον έριξε κάτω τον μικρό».

«Σταμάτησε, έκατσε λίγο και μετά μόλις είδε ότι μπορεί να φύγει, έφυγε απ’ ότι κατάλαβα. Την έκανε μετά, μήπως δεν είχε χαρτιά, δεν ξέρω. Ήταν ντελίβερι. Δεν ξέρω, μήπως δεν είχε χαρτιά και έγινε αυτό. Επίσης η αστυνομία μου είπε ότι χτύπησε την πινακίδα, που είδαν οι γείτονες και αντιστοιχούσε σε μεγάλου κυβισμού μηχανή, καμία σχέση δηλαδή με το παπάκι που οδηγούσε αυτός. Αλλά ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν είδαν καλά την πινακίδα», κατέληξε.

Την αστυνομία κάλεσαν περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό. «Το είδα και μετά έγιναν πολύ γρήγορα κάποια πράγματα και μετά ήρθε η αστυνομία και το ανέλαβαν αυτοί άνθρωποι. Ήρθε το ασθενοφόρο και έφυγε με το παιδάκι. Είχαν σταματήσει λίγο τα αυτοκίνητα εδώ πέρα. Ήρθε η αστυνομία, έφτασε πολύ γρήγορα», είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ίδιο σταθμό.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και είναι καλά στην υγεία του.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το τροχαίο και την πινακίδα του οδηγού, με την αστυνομία να έχει ταυτοποιήσει τον δράστη και να αναζητείται.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!