Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ των Pink Martini

Όταν οι άνθρωποι γράφουν μουσικ-άρες!


Οι Pink Martini είναι ένα 12μελές συγκρότημα από την Αμερική που δημιουργήθηκαν πίσω στο 1994 από τον πιανίστα Thomas Lauderdale και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους κοινό μιας και η μουσική τους είναι πάντα ένα υπέροχο ταξίδι που συνδυάζει διάφορους ήχους κυρίως jazz και latin άλλων εποχών χωρίς καθόλου μοντερνοποιημένα στοιχεία, που κρατούν αναλλοίωτες τις μουσικές “ρίζες”,ας πούμε.

Μετά από 5 albums μας έχουν χαρίσει τεράστιες επιτυχίες όπως “Amado mio”, “ ¿Dónde Estás,Yolanda?”, “Sympathique”, “Una note a Napoli”, “Ninna nanna” και πολλές άλλες που τους καθιέρωσαν ως κορυφαίους της retro μουσικής!

Αυτή τη φορά οι Pink Martini επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο album με τίτλο “Get Happy” του οποίου οι περισσότερες πληροφορίες μας έχουν γίνει ήδη γνωστές και σας τις παραθέτουμε! Θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει πολλά ονόματα στα φωνητικά όπως την μακροχρόνια συνεργάτιδα τους China Forbes αλλά και πολλούς άλλους όπως: Timothy Nishimoto, Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, the von Trapps και Rufus Wainwright.

Το πρώτο τραγούδι που μας έχει γίνει ήδη γνωστό είναι η διασκευή στο θρυλικό “Smile” του Charlie Chaplin που ερμηνεύει η αείμνηστη Phyllis Diller και κυκλοφόρησε την ημέρα της κηδείας της από το συγκρότημα προς ένδειξη ευγνωμοσύνης!

Το album θα αποτελείται από 15 τραγούδια και ένα ορχηστρικό θέμα που θα λειτουργεί ως outro της συλλογής τους!

Παράλληλα οι Pink Martini κυκλοφόρησαν και το πρώτο video teaser από την δημιουργία του νέου αυτού album το οποίο επενδύεται με ολόφρεσκο μουσικό υλικό!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!