Πασχάλης για Μαρινέλλα: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε στο Ηρώδειο – Είναι μεγάλη τιμή…»


Μια διαφορετική άποψη για την επί σκηνής πτώση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, εξέφρασε ο Πασχάλης, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (22/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Υπενθυμίζεται, πως η κυρία του ελληνικού τραγουδιού νοσηλεύεται από τις (25/09) στο νοσοκομείο «Υγεία», έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη.

Η 86χρονη τραγουδίστρια παρέμεινε στη ΜΕΘ για 21 ημέρες και πλέον βρίσκεται σε απλό δωμάτιο, αναμένοντας το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής της, που είναι να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο.

Οι δηλώσεις για την πτώση της Μαρινέλλας

«Έχω τραγουδήσει ως guest στο Ηρώδειο, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία, όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία, τη δικαιούταν, πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο η Μαρινέλλα να είχε πολύ στρες.

Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Θα πω τι σκέφτηκα και δεν ξέρω πως θα φανεί στον κόσμο που μας ακούει, αλλά για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου.

Έτσι και η Μαρινέλλα, που ήταν και είναι στρατιώτης. Ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία, που ξεκίνησε. Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή, που υπηρετείς το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτή να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη», είπε ο Πασχάλης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!