Πέταξε 4 μηνών βρέφος από το μπαλκόνι και στη συνέχεια έπεσε και αυτός

Δράμα εξελίχθηκε σε πολυσύχναστη γειτονιά του Βύρωνα


Το οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται από  το μεσημέρι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές του Βύρωνα δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους.

Το περιστατικό συνέβη, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, στην οδό Μεσολογγίου στον αριθμό 8.

Όλα έγιναν στις 12:55 το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 20χρονος ήταν στο σπίτι και πρόσεχε το βρέφος. Για άγνωστο λόγο ανέβηκε βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας το αγκαλιά, το πέταξε και πήδηξε.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι τον είδε από απέναντι, πρώτα να πετά το μωρό και στην συνέχεια να πέφτει και ο ίδιος στο κενό.

«Πρώτα πέταξε το παιδί και μετά πήδηξε αυτός. Τον είδα από απέναντι. Αυτός έσπασε τα πόδια του. Μίλησα μαζί του και έλεγε ότι το μωρό της αδελφής του».

Η πτώση και των δυο από τόσο μεγάλο ύψος ανακόπηκε από ένα δέντρο αλλά η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έσπασαν τα κλαδιά του. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που έτρεξε πρώτος στο σημείο, το μωρό ήταν σε απόσταση περιπου 4 μέτρων από το σώμα του θείου του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η μητέρα – η οποία είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση – φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 26χρονος αδελφός της είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι τον άφησε για περίπου 20 λεπτά με το μωρό για να κάνει κάποια ψώνια. «Δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε αυτό», φέρεται να είπε με αναφιλητά στους αστυνομικούς.

O δράστης λίγο μετά την πτώση του προσπάθησε να συρθεί προς το μέρος του μωρού.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, ενώ ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων με κάταγμα βάσης κρανίου, χωρίς σφυγμό και από τους γιατρούς έγιναν προσπάθειες ανάνηψης για περίπου 30 λεπτά δίχως όμως αποτέλεσμα.

πηγή babyradio.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!