Πέτρος Ξεκούκης: «Γνώρισα συναδέλφους, που άγγιξαν τα ναρκωτικά – Τα απέφυγα όπως ο διάβολος το λιβάνι»


Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με τον ηθοποιό να προχωράει σε δηλώσεις σχετικά με συναδέλφους του, που έκαναν χρήση ναρκωτικών, με τον ίδιο να μην έχει δοκιμάσει ουσίες στη ζωή του μέχρι σήμερα.

«Γνώρισα και συναδέλφους μου, οι οποίοι άγγιξαν και τα ναρκωτικά. Δεν ήθελα τέτοια πράγματα. Το ποτό, η χαρτοπαιξία ήταν για κάποιους τρόπος ζωής. Ούτε αυτά με άγγιξαν. Τα απέφυγα όλα αυτά, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Όμως, δεν έχω δικαίωμα, ούτε τολμώ να σκεφτώ ότι θα επέμβω στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Δεν θα τον κρίνω. Εγώ προσπάθησα να του επιστήσω την προσοχή – και το έχω κάνει σε πολλούς – και να πω «προσπάθησε να βγεις από αυτόν τον δρόμο, προσπάθησε να αλλάξεις». Από εκεί και πέρα, τι θα κάνει ο καθένας είναι δική του ευθύνη», είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Οφείλεις να αντισταθείς στους πειρασμούς και να κοιτάξεις την οικογένεια σου. Να σέβεσαι το ταίρι σου. Δεν μπορεί να διαλυθεί μια οικογένεια που έχει δημιουργηθεί και ευλογηθεί κάτω από τη σκέπη του Θεού. Με την γυναίκα μου, Ευαγγελία, έχουμε κλείσει 30 χρόνια γάμου, αλλά πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας. Μου είναι αδιανόητο, ότι θα κάνω κάτι που θα στενοχωρήσει τη σύζυγό μου ή τα παιδιά μου», κατέληξε ο Πέτρος Ξεκούκης μιλώντας για την οικογένειά του, η οποία τον κρατάει σε ισορροπία με όσα συμβαίνουν στον χώρο της υποκριτικής και περιέγραψε πιο πάνω.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!