Ποιοι βουλευτές εκλέγονται; ΠΟΙΟΙ;

Και ποιοι ζαβοί τους ψήφισαν;


Και ποιοι ζαβοί τους ψήφισαν;

Και ποιοι ζαβοί τους ψήφισαν;

Και ποιοι ζαβοί τους ψήφισαν;

Έγιναν κι αυτές οι εκλογές.”Οι σημαντικότερες” είπαν πολλοί.
Η αποχή χτύπησε κόκκινο.
35%.
Ανεπίτρεπτο. Αφήνεις την ανάπτυξη του τόπου όπου ζεις σε ποιον; Σε όποιον; Σε όποιον επιλέξουν οι άλλοι; Σε όποιον επιλέξει ο δεξιός 90άρης κωλόγερος ή το ανώμαλο 20χρόνο ακροδεξιό ντουβάρι της Χρυσής Αυγής;
Όπως και να ‘χει το πράγμα, οι κάλπες έκλεισαν.
Οι έκλογες τέλεψαν. Πάμε γι’ άλλα τώρα.
Παρακολουθώντας και ψάχνωντας πληροφορίες βρήκα κάποιους που ευτυχώς αυτή τη φορά η Βουλή τους ξέρασε και τους έστειλε φοβισμένους,άτυχους και αγέλαστους στο σπίτι τους να βλέπουν “Πάμε πακέτο” και άλλους να “κάνουν” εκπομπές στο κανάλι τους, τώρα που η βουλευτική τους ιδιώτητα καταργήθηκε. Γιώργο Καρατζαφέρη πούλο (με το συμπάθειο)!
Ψάχνοντας το θέμα ποιος έμεινε εντός και ποιος εκτός Βουλής έμεινα άναυδος. 
Όχι τόσο με το ποιοι δε μπήκαν αλλά με το ποιοι μπήκαν.
Δηλαδή το να μη μπουν Διαμαντοπούλου,Γερουλάνος,Παπακωνσταντίνου ήταν αναμενόμενα και καλώς έγιναν. Έπρεπε να γίνουν.
Αλλά να μπει εντός Βουλής η Παπακώστα της Νέας Δημοκρατίας;Πείθει για ικανή πολιτικός; Πείθει αυτή η βλάχα για άτομο με εξουσία;Αυτή η παρλαπίπα που θυμίζει τεκνατζού των early ’90s και μιλάει σαν κατίνα κομμωτηρίου που θα μπορούσε να αποθεώνει τα βιβλία της Χρύσας Δημουλίδου και τις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου ψηφίστηκε; 
Να μπουν εντός Βουλής ο Γιακουμάτος και ο Ντινόπουλος της Νέας Δημοκρατίας; Αυτά τα βλήματα(Ω Θεέ μου!!!!);
Τον Άδωνη και την σαν-ανάποδο-γαμώτο Άννα Καραμανλή ποιος τους έκανε βουλευτές; Ποιός έκανε την Μανωλίδου ξανά Κυρία του Κυρίου Βουλευτά;Ποιός έχει θολώσει τόσο από την αγαμία συμπατριώτες ώστε να σταυρώνει το μαλακομπούκωμα ετούτο; 
Για την έξοδο της Μιλένας Αποστολάκη και της Άννας Νταλάρα θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά. Φιλιά στον Γιώργο, Άννα.
Από ‘κει και πέρα το ΛΑΟΣ ολόκληρο ξεκουμπίστηκε.Κάτι είναι και αυτό. Βάνα Μπάρμπα,Αλίκη Αρβανιτίδη (σύζυγος Πασχάλη) και Γιάννης Παπαμιχαήλ εκτός. Γλιτώσαμε. Εξολοθρεύτηκαν ετούτοι. Μα κι αυτός ο Καρατζαφύρερ, όλα τα βλαμμένα έχει μαζέψει.
Εντός η Χρυσή Αυγή.
Παύση.
Σιγή.
Ρίγος.
Από πού να το πιάσεις και πού να τ’αφήσεις; Από το Μιχαλολιάκο; Από το “εγέρθητι” στους δημοσιογράφους; Από το 7%; 
Είναι η πρώτη φορά που ήθελα να μπει το ΛΑΟΣ και τα βλαμμένα στελέχη του μέσα στη Βουλή. Είναι η πρώτη φορά που θα άφηνα την Βάνα Μπάρμπα να αρθρώσει λόγο εντός Βουλής αρκεί να ήξερα πως ο Μιχαλολιάκος θα έμενε να “τρομάζει” κόσμο μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα. 
Μπαίνει και λένε “εγέρθητι” οι ντουλάπες με τα μαύρα μακό και τα πρησμένα μούσκουλα.Και το λένε με φωνή μπάσα και τρομαχτική για να κατουρηθούμε από σεβασμό ώστε να έρθει η κοντή η Μιχαλολιάκου να βάλει μπρος την τσιριχτή φωνή της και να μας πετάξει στα μούτρα ξερατά με το κιλό.
Δεν μας φτάνει δηλαδή η στρατοκρατική αστυνομία, τώρα θα έχουμε και την κοντή αυνάνα (μαζί με τη γυναίκα του,η οποία μπαίνει στη Βουλή επίσης) να καταπολεμήσουμε.
Ω ρε Παπανδρέου τι μας έκανες; Τα πάνω κάτω έφερες. 
Χαμόγελο και ελπίδα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Παπαρήγα τίποτα. Χέστηκα. Το μόνο που υπάρχει πια από ‘κείνη είναι το ξεφτιλισμένο κολιεδάκι με την καρδούλα στον λαιμό της, τον οποίο λεπτεπίλεπτο δεν τον λες.
Συλληπητήρια στην Ντόρα. Για όλα. Και για τη μαμά και το κόμμα. 
Άντε να δούμε τι θα δούμε…
Υ.Γ. 335 ψήφους στη Χρυσή Αυγή από το Δίστομο και 635 ψήφους από τα Καλάβρυτα; Το 1944 δεν ήταν που είχαν γίνει 218 εκτελέσεις και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν διεκδικήσεις αποζημιώσεων από τη Γερμανία; Τι έχει γίνει ρε παιδιά; Απώλεια μνήμης είναι η μαλάκυνση; 
 
 
 
 
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!