Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχουμε κάπως ξεφύγει, μην το κάνετε αυτό…» – Ο λόγος που εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τις δηλώσεις, που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (16/09) στις τηλεοπτικές κάμερες και τον εκνευρισμό της με ερώτηση δημοσιογράφου, εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη μέσα από Instagra stories, που δημοσίευσε την Τρίτη (17/09).

«Χθες, πήγα σε ένα event και συνηθίζεται, όταν πηγαίνουμε σε τέτοια event να κάνουμε κάποιες δηλώσεις – αν θέλουμε. Σημαντικό. Και ήταν μία κοπέλα δημοσιογράφος, που δεν την είχα ξαναδεί, μικρή σε ηλικία – σημαντικό κι αυτό – με ύφος… λάθος, πολύ ύφος…

Με ρώτησε, γιατί αφού εκφράζω την άποψή μου για κοινωνικά και πολιτικά θέματα στα προσωπικά μου social media, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι δεν απαντάω. Γιατί έτσι, γιατί δεν θέλω, γιατί δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να μιλήσουμε για τόσο σοβαρά ζητήματα. Γιατί μπορεί να πω κάτι και να φάω μήνυση. Έχει συμβεί. Γιατί δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντάω στις ερωτήσεις κάποιου που, δεν ξέρω… Γιατί έτσι είναι η απάντηση και είναι τόσο απλή.

Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι έχουμε κάπως ξεφύγει. Δεν είναι υποχρεωμένος ένας άνθρωπος να απαντάει σε κάτι αν δεν θέλει, ειδικά όταν τον ρωτούν με τόσο άκομψο τρόπο. Και αυτό της είπα μετά, όταν έκλεισε η κάμερα. Της είπα «νομίζεις ότι με γνωρίζεις εμένα ή κάποιον άλλον άνθρωπο, επειδή μας έχεις δει στην τηλεόραση με την ιδιότητά μας και θεωρείς ότι μπορείς να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο δημόσια και να με φέρεις σε δύσκολη θέση; Γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση;». Ποτέ δεν θα καταλάβω τους ανθρώπους, που θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή να θέλουν να σου κάνουν ένα σχόλιο, αν θα νιώσεις άσχημα ή άβολα. Μην το κάνετε αυτό, είναι τοξικό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!