Ποιος ηθοποιός μπήκε στη Βουλή και ποιος “πήρε πόδι”;

Είναι και πολλοί οι άτιμοι με τον πολιτικό λόγο…


Είναι και πολλοί οι άτιμοι με τον πολιτικό λόγο…

Είναι και πολλοί οι άτιμοι με τον πολιτικό λόγο…

Είναι και πολλοί οι άτιμοι με τον πολιτικό λόγο…

Με πιο λίγα “υποκριτικά ταλέντα” η νέα Βουλή που αναδείχθηκε από τις χθεσινές εκλογές, αφού αρκετοί έκαναν μια τρύπα στο νερό!
Τα νέα δεν ήταν καλά για την Άντζελα Γκερέκου και για την Μαίρη Βιδάλη που κατέβαιναν υποψήφιες με το ΠΑΣΟΚ, αλλά το το κόμμα καταποντίστηκε χαρίζοντς ατέλειωτη ευχαρίστηση.
Εκτός και ο Γιάννης Βούρος του ΠΑΣΟΚ αφού στη Β’ Αθήνας δεν τους προτίμησαν οι ψηφοφόροι. 
Εκτός Βουλής μένει και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που κατέβαινε στη Β΄ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης δεν μπήκε στη Βουλή είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπουν και οι  Βάνα Μπάρμπα, Κ. Μπίγαλης και Ν. Σφυράκης.
Ούτε η εκλογή του Γ. Πάντζα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής έγινε εφικτή οπότε ο γνωστός ηθοποιός έμεινε εκτός.
Όπως εκτός έμεινε και ο Γιάννης Μπέζος, αυτό όμως όχι γιατί τον «μαύρισε» ο λαός, αλλά γιατί έβαλε υποψηφιότητα σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.
Αντίθετα σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκλογή της Ελένης Γερασιμίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, όπως και του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο Υπόλοιπο Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Στα έδρανα της Βουλής θα κάθεται όπως φαίνεται και ο Παύλος Κοντογιαννίδης που εκλέγεται στη Β’ Αθήνας με το κόμμα του Καμμένου, αλλά και η Έλενα Κουντουρά που ήταν και η μοναδική που εκλέχτηκε με του Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Αθήνας.
Τέλος με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι εκλέγεται στο Ν. Τρικάλων με την πρώτη του απόπειρα και ο Γιώργος Κυρίτσης που έβαλε υποψηφιότητα με τη ΔΗΜΑΡ.
Ένα “Μπράβο” στον Γιώργο Κυρίτση και την Ελένη Γερασιμίδου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!