Pippa: Πάει με όλα…

και (απ’ότι φαίνεται) παντού!!!


και (απ’ότι φαίνεται) παντού!!!

και (απ’ότι φαίνεται) παντού!!!

και (απ’ότι φαίνεται) παντού!!!

Αναρωτιέμαι εδώ και αρκετό καιρό για ποιόν λόγο θεωρεί όλο το σύμπαν οτι η Pippa Middleton είναι πρότυπο μόδας, έτσι κι εγώ έκανα την έρευνα μου και ιδού τα αποτελέσματα της.
H Pippa-αεροσυνοδός με λευκό παντελονάκι, royal blue σακάκι και μπαλαρίνα. Σε γενικές γραμμές αδιάφορο το λες, όταν όμως προσέξεις λίγο καλύτερα το συνολάκι, διαπιστώνεις ότι φοράει καλτσάκι της γιαγιάς μέχρι το γόνατο χρώματος λευκού, οπότε το αδιαφορο γίνεται αμέσως απλα τραγικό.
Η Pippa-καλεσμένη σε γάμο ξαδέλφης της με κίτρινο φορεματάκι satin, κακής ποιότητας, σαν αυτά που βρίσκεις στο βεστιάριο τις απόκριες που θέλεις να ντυθείς τραγουδίστρια απο τα μακρινά 80’s. Μαλλιά και υφος ασχολίαστα.
Η Pippa-party animal μπαίνοντας σε club με φορεματάκι αγνώστου ταυτότητας τίγκα πούλια για να κάνει βραδινό, συνδυασμένο με φούξια μποτούλα και ασημί τσάντα που τα χωράει όλα μέσα πορτοφόλι, κλειδιά, σερβιέτες,το ταπεράκι αν της έρθει καμία λιγούρα , ένα σακάκι αν κρυώσει κλπ κλπ.
Η Pippa-κουμπάρα σε ελληνικό νησί με ωραιότατο maxi εξώπλατο φόρεμα που θα μπορούσε πολύ χαλαρά να είναι κουρτίνα μπάνιου ή τσάντα θαλάσσης για να πηγαίνει με όλα μου τα μαγιό.
Ηθικό δίδαγμα, αν είσαι η αδελφή της Δούκισσας Αικατερίνης και ξέρεις οτι θα σε φωτογραφήσουν, ντύσου καλύτερα. Που ξέρεις μπορεί να σε προσέξει κάποιος κακόγουστος γαλαζοαίματος η έστω κάποιος κακόγουστος γενικότερα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!