Πυροβολισμοί και καταδίωξη στη Μάνδρα Αττικής

Συμπλοκή της ομάδας Δίας με επιβαίνοντες σε όχημα με κλεμμένες πινακίδες έλαβε χώρα στις 8.10 το βράδυ στη Μάνδρα Αττικής.


Συμπλοκή της ομάδας Δίας με επιβαίνοντες σε όχημα με κλεμμένες πινακίδες έλαβε χώρα στις 8.10 το βράδυ στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν για έλεγχο.Τότε, οι τέσσερις επιβαίνοντες του λευκού Citroen Xara με τις κλεμμένες πινακίδες έβγαλαν τα καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» ανταπέδωσαν τα πυρά, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.Όπως έχει γίνει γνωστό,  δεν έχει τραυματιστεί κανένας αστυνομικός, ενώ, συνεχώς περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ “χτενίζουν” την περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και δολοφόνους της 25χρονης Κατερίνας.

Οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι με το περιστατικό αυτό, αποφεύγουν την έξοδο από τα σπίτια τους, αν και οι αστυνομικοί έκλεισαν από νωρίς το βράδυ τους δρόμους της περιοχής, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη, η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!