Πίσω στο σπίτι.. για πολύ γέλιο!

Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε!


Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε!

Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε!

Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε!

Πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 κάνει η νέα κωμική σειρά του MEGA ”Πίσω στο σπίτι”.  Πρωταγωνιστές ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης που ζουν λίγο-πολύ την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση του Νεοέλληνα!
Πρόσφατα συνταξιοδοτημένοι, για να μην τους προλάβουν τα νέα μέτρα, η Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) και ο Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) ανυπομονούν να κάνουν το μεγάλο ταξίδι που χρόνια ονειρεύονταν. Η ζωή τους, όμως, αναστατώνεται όταν επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι ξαφνικά τα τρία τους παιδιά: ο Δημήτρης (Αποστόλης Τότσικας), η Αλεξάνδρα (Νίκη Αναστασίου) και o Κωστής (Θανάσης Τσαλταμπάσης), με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης!  Και ενώ όλοι περιμένουν βοήθεια από τους γονείς τους, η βοήθεια τελικά έρχεται από το εξωτερικό με τη μορφή της Άντζελας (Τζένη Θεωνά), της ελληνογερμανίδας φίλης του μικρότερου γιου και με τίμημα τον συνεχή της έλεγχο μέχρι να πάρει τα χρήματά της πίσω… Μήπως κάτι θυμίζουν τελικά όλα αυτά;
Μια συνηθισμένη ελληνική οικογένεια σε κρίση (κυριολεκτικά)… με τις σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης να κάνουν πλέον τη ζωή της άνω κάτω. Η κωμική εκδοχή της πραγματικότητας, που ζούμε, μέσα από τις περιπέτειες μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας.
Η σειρά θεωρείται το δυνατό χαρτί του Mega για την φετινή τηλεοπτική χρονιά αφού εκτός από δυνατό cast ηθοποιών έχει και ένα δυνατό σενάριο της Ρένας Ρίγγα προσαρμοσμένο στην σύγχρονη πραγματικότητα!  Έτσι από σήμερα και κάθε Δευτέρα στις 21.00, όλοι ”πίσω στο σπίτι”!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!