Πιθανό το reunion των Led Zeppelin μέσα το 2014

Λες;


Λες;

Λες;

Λες;

 

Σύμφωνα τουλάχιστον με τον frontman της μπάντας, Robert Plant.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας ο Plant δήλωσε πως περιμένει από τους συναδέλφους του, Jimmy Page και John Paul Jones για την επανασύνδεσή τους, και αποδίδει τη σιωπή τους στο γεγονός ότι και οι δύο είναι καρκίνοι. “Είναι πολύ σιωπηλοί και οι δύο. Ήσυχοι ο καθένας στον δικό του κόσμο και περιμένουν από εμένα. Δεν είμαι εγώ ο κακός. Εκείνοι είναι καρκίνοι. Δεν έχω τίποτα στο πρόγραμμά μου για το 2014”. Η τελευταία συναυλία των Led Zeppelin ήταν το Δεκέμβριο του 2007 όταν τους συνόδευσε στα drums ο γιός του εκλιπόντος μέλους John Bonham, ο Jason.

Μετά από αυτή τη συναυλία όμως στο Λονδίνο, η πιθανότητα περιοδείας δεν ήταν στα σχέδια του Plant.

Εν τω μεταξύ η μπάντα είναι σε συναντήσεις για την ευρεία διάθεση της δισκογραφίας τους από διαδικτυακές πλατφόρμες όπως τα Spotify, Rdio και Rhapsody. Η αρχή της ψηφιοποίησης της μουσικής των Led Zeppelin έγινε το 2007 όταν διατέθηκε η μουσική της μπάντας από τα iTunes. Και όλα αυτά όσο ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Jimmy Page δουλεύει ξανά πάνω σε διασκευές πολλών από τα album τους.

Σε ντοκυμαντέρ για την μπάντα, αποκαλύφθηκε η δουλειά που κάνει ο Page, ο οποίος ουσιαστικά δουλεύει πάνω σε extra υλικό για κάθε δίσκο που κυκλοφόρησαν και το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ειδικές εκδόσεις μέσα στο 2013.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!