Play me,The piano Project

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών,Ελευθέριος Βενιζέλος.


Εχθές ξεκίνησε το πρόγραμμα “Fly me to the moon”, που διοργανώνεται στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και συνεχίζει τις δράσεις του έως το Σάββατο 22 Ιουνίου με το “Play me, The Piano Project”.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής αυτήν την Παρασκευή 21 Ιουνίου, οι επισκέπτες του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος θα παρακολουθήσουν μια τετραήμερη γιορτή γεμάτη ζωγραφική και νότες.

Εχθές Τετάρτη 19 Ιουνίου, τρεις καλλιτέχνες οι Κατερίνα Κρις, Παναγιώτης Πανταζής και Άρης Τσούτσικας, μεταμόρφωσαν μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων τρία παλιά πιάνα ενώ τις επόμενες μέρες μουσικοί, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα παρουσιάζουν ένα ευρύ ρεπερτόριο, από κλασικές συνθέσεις μέχρι σύγχρονες ενορχηστρώσεις  τόσο από την ελληνική όσο και από την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τα πιάνα θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως τα Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ  “Tο Εργαστήρι”, Το χαμόγελο του παιδιού, Παιδικό χωριό SOS Βάρης. Απώτερος στόχος είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τη μουσική και τα μουσικά όργανα αλλά και η ψυχαγωγία γενικότερα.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

Τετάρτη 19 – Σάββατο 22 Ιουνίου

Είσοδος ελεύθερη



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!