Playmate 2011!

Κλαυσίγελος…


Κλαυσίγελος…

Κλαυσίγελος…

Κλαυσίγελος…

Mια βραδιά παρωδία που παρέπεμπε σε εποχές με μηδέν γούστο δεκαετιών ξεχασμένων στο τότε της αρχής της Ελληνικής  τηλεόρασης! Έκφραση σλόγκαν της βραδιάς φυσικά το κλασσικό «κάθε πέρυσι και καλύτερα»! Παρουσίες που καμία σχέση δεν θα μπορούσαν να έχουν με όλα όσα πρεσβεύει ένα Playgirl, εμφανίσεις τραγελαφικές, κωλοτούμπες, χορός υποτιθέμενα σεξουαλικός και λουλουδικό γάμου έτσι για την πινελιά του κλεισίματος!
Σελίδες όπως το facebook και twitter χτες πήραν φωτιά! Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές σχολίαζαν και γελούσαν με το θέαμα ενώ η ώρα κυλούσε πιο αργά και από την σιωπή! Οι δεσμευμένοι άντρες χτες εκτίμησαν την γυναίκα που έχουν δίπλα τους και η έκφραση “έλα μωρέ δε βαριέσαι ωραία είναι τελικά και η δικιά μου” θα πρέπει να ακούστηκε απο άπειρα χείλια και αν δεν ακούστηκε σίγουρα θα πέρασε απο πολλά μυαλά!
Παρουσιάστρια της βραδιάς η κάποτε μοντέλα και νυν δημοσιογράφος-τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη που υπέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει ότι είχε απομείνει, όπως στην θεϊκή σκηνή που διαγωνιζόμενη τράβηξε χαρτάκι με το όνομα του ανύπαρκτου κριτή του διαγωνισμού Τρύφωνα Σαμαρά!
Τραγουδιστής έκπληξη ο παγκόσμιος Θάνος Πετρέλης που από ότι καταλάβαμε έχει μπερδέψει τις 4 εποχές! Ας ενημερώσει κάποιος καλέ τον άνθρωπο πως έχουμε Ιούνιο μήνα και μάλιστα σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς! Καρό extra large, κλειστά μέχρι καρωτίδα όλα, γιατί ο άνθρωπος είναι και σε μια ηλικία πια, μην αρπάξει καμιά πούντα και κούνημα φύγε από εδώ ρε τέρας ενώ το Playχανουμάκι λικνιζόταν αλά μπρατσέτα! 
Οι μόνες ωραίες παρουσίες της βραδιάς δυστυχώς θα πρέπει να ομολογήσω πως ήταν οι περσινές εστεμμένες Κάτια Δέδε και Ειρήνη Κεβεζέ που με ανυπέρβλητη αηδία και ξινίλα έδωσαν τους τίτλους στις φετινές τυχερές!
Μια απορία έχω μόνο! Μετά από 15 χρόνια πως καταφέρνετε κάθε χρόνο να γίνεται η διοργάνωση όλο και πιο δεύτερη; Θέλει πολύ τέχνη για να παρουσιάσετε αυτό που είδαμε χτες! Συγχαρητήρια!
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!