Πονοκέφαλος “Γιάννα” στο Μαξίμου

Πώς αντιδρούν;


Πώς αντιδρούν;

 

Προβληματισμός στο κυβερνητικό επιτελείο για το αν θα πρέπει και πώς να αντιδράσουν στα όσα αναφέρονται στο βιβλίο της “Lady G”.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας από τα αναγραφόμενα στο τελευταίο βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον τίτλο “Μy Greek Drama”.

Στην κυβέρνηση και στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα πρέπει (και αν πρέπει) να αντιδράσουν στο φαινόμενο, το οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, τους προκαλεί αμηχανία, παρά ανησυχία. Ωστόσο, εικάζεται ότι με την παρουσίαση του και στην Ελλάδα – προς το παρόν έχει γίνει μόνο στις ΗΠΑ – το θέμα θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και πολιτική χροιά.

Σε αυτή τη περίπτωση, το πρωθυπουργικό γραφείο θα πρέπει να αποφασίσει ποια στάση θα κρατήσει και κυρίως πώς θα την ”εκφράσει” προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, όταν αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα η κ. Αγγελοπούλου από τις ΗΠΑ.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς σκοπεύει η ίδια να προωθήσει το βιβλίο της και τι είδους τόνο θα δώσει σε αυτή την προώθηση. Αν είναι πολιτική, τότε η κυβέρνηση θα αντιδράσει. Αλλιώς, θα κρατήσει χαμηλούς τόνους…

Πηγή: voria.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!