Πράκτορας Butler

Σε νέες περιπέτεις!


Σε νέες περιπέτεις!

Σε νέες περιπέτεις!

Σε νέες περιπέτεις!

Ο γοητευτικός ηθοποιός Gerard Butler πρόκειται να ενσαρκώσει έναν πρώην πράκτορα του FBI, σε μια νέα ταινία που θα είναι βασισμένη στο βιβλίο ‘The Bricklayer’, του πρώην ομοσπονδιακού πράκτορα Noah Boyd, όπως έγινε γνωστό. Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει η Hanna Weg, ενώ ο Butler θα συμμετέχει και στην παραγωγή του φιλμ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Butler θα υποδυθεί στην ταινία αυτή έναν πρώην πράκτορα του FBI ο οποίος καλείται να βοηθήσει την υπηρεσία να ξεσκεπάσει μια εγκληματική οργάνωση που ζητά πολλά εκατομμύρια ως λύτρα για διάφορες υποθέσεις. Στην υπόθεση του βιβλίου βασικός είναι και ο ρόλος μιας γυναίκας, επίσης πράκτορας του FBI η οποία θα πρέπει να συνεργαστεί με τον πρωταγωνιστή για την καταπολέμηση των εγκληματιών. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποια ηθοποιός θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί σκηνοθέτης. Τον Gerard Butler πρόκειται να τον δούμε στην μεγάλη οθόνη στις ταινίες ‘Coriolanus’ και ‘Machine Gun Preacher’. Και οι δύο αυτές ταινίες θα προβληθούν στη διάρκεια του φεστιβάλ του Τορόντο. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!