Πρίγκιπας Χάρι: Ξέρει ότι ο αδελφός του δεν πρόκειται να τον δεχτεί πίσω στην βασιλική οικογένεια


Θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία και τα βασιλικά καθήκοντα του ο πρίγκιπας Χάρι; Αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν τις τελευταίες ημέρες οι βρετανικές εφημερίδες μετά τις «διαρροές» ότι ο δευτερότοκος γιος του Βρετανού μονάρχη είναι δυστυχισμένος με τη ζωή του στην Καλιφόρνια και ψάχνει τρόπο να γυρίσει από την εξορία.

Τώρα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρίγκιπας Χάρι γνωρίζει τα συναισθήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για το γεγονός ότι ο δούκας του Σάσσεξ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο βασιλικό σχήμα αν του ζητηθεί, λένε στην εφημερίδα Mirror φίλοι του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγές αποκάλυψαν ότι ο δούκας του Σάσσεξ δεν θα επέστρεφε στην βασιλική οικογένεια αν δεν έπαιρνε μία συγγνώμη από τον αδελφό του. Ο πρίγκιπας Χάρι επικεντρώνεται στο να «κάνει μία επιτυχημένη ζωή» στις Ηνωμένες Πολιτείες και υποστηρίζει ότι είναι ευχαριστημένος με την απόφασή του να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή, υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του Χάρι.

Ωστόσο, φέρεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει έναν προσωρινό ρόλο στην βασιλική οικογένεια για να «βοηθήσει», αν του το ζητούσε ο βασιλιάς Κάρολος.

Φίλοι του πρίγκιπα Χάρι εξηγούν ότι γνωρίζει τα συναισθήματα του αδελφού του σχετικά με το θέμα. Η εφημερίδα Mirror αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να έχει πει ότι υπάρχουν μηδενικές πιθανότητες να δεχτεί ο αδελφός του να αναλάβει κάποια βασιλικά καθήκοντα μετά την δημοσίευση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Spare, στο οποίο έκανε ντροπιαστικές αποκαλύψεις για τα παρασκήνια στην βασιλική οικογένεια.

Δημοσιεύματα το Σαββατοκύριακο στον βρετανικό Τύπο ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε έρθει σε επαφή με μια ομάδα πρώην συμβούλων του και παλιών φίλων για να φτιάξουν ένα «σχέδιο» προκειμένου να επιστρέψει στους βρετανικούς κύκλους.

Ωστόσο η Mirror ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο και οι επαφές με πρώην συμβούλους του ήταν καθαρά για να συζητήσουν κάποιες στρατηγικές και μερικές φιλικές συμβουλές και όχι κάποια «συνωμοσία» για να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!