Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν πρόκειται να ευχηθεί στον Χάρι για τα γενέθλιά του


Αύριο (15/9), ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα γίνει 40 ετών και τίποτα δεν φαίνεται να έχει μείνει ίδιο με μία δεκαετία πριν, όταν ο πρίγκιπας Χάρι είχε γίνει 30 ετών.

Μέσα σε μια δεκαετία, ο δούκας του Σάσεξ γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ, απέκτησαν δύο παιδιά, ήρθε σε ρήξη με την βρετανική βασιλική οικογένεια, εγκαταλείποντας τα βασιλικά του καθήκοντα και έφυγε για την Αμερική, όπου και ζει πλέον με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης έχασε πολύ σημαντικά πρόσωπα από την ζωή του. Όπως όλα δείχνουν πλέον δεν έχει καμία επαφή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τον οποίο ήταν πάντοτε πολύ δεμένοι.

Μάλιστα, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν θα κάνει καμία κίνηση για να ευχηθεί στον αδελφό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρίγκιπες μπορεί πριν από λίγες μέρες να βρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους, ωστόσο φέρεται να απέφυγαν ο ένας τον άλλον.

Μια πηγή είπε στη Mirror: «Τι διαφορά έφεραν τα χρόνια που πέρασαν! Όταν ο Χάρι έγινε 30, φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα σε αυτόν και τον αδελφό του. Μαζί, επρόκειτο να γίνουν τα νέα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, εισάγοντας τον τόσο απαραίτητο εκσυγχρονισμό του θεσμού».

πρίγκιπας Ουίλιαμ πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

«Αλλά τώρα, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι δεν μιλούν καν. Πριν, γιόρταζαν πάντα μαζί τα σημαντικά ορόσημα, αλλά δεν θα υπάρξει καμία υπερατλαντική κλήση μεταξύ των δύο την ημέρα των γενεθλίων του Χάρι», σημειώνει η πηγή.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα ευχηθεί στον γιο του

Από την άλλη, σύμφωνα με την Daily Mail μία πηγή από τον κύκλο της βασιλικής οικογένειας, είπε στην Sunday Express ότι o δούκας του Σάσεξ θα πρέπει να περιμένει από τον πατέρα του να του ευχηθεί, νωρίς την ημέρα των γενεθλίων του.

Ακόμα, η πηγή ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «ακόμα πολλή αγάπη» στην οικογένεια και πρόσθεσε ότι: «Τείνουν να χρησιμοποιούν το Skype όταν επικοινωνούν επειδή μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον και όλα έχουν ρυθμιστεί από το προσωπικό, ώστε να λειτουργεί ομαλά».

Χάρι Μέγκαν Ουίλιαμ Κέιτ

«Είμαι ενθουσιασμένος για τα 40»

Ο πρίγκιπας Χάρι σε δήλωσή του στο BBC, με αφορμή τα γενέθλιά του, εξήγησε ότι: «Ήμουν ανήσυχος για τα 30, είμαι ενθουσιασμένος για τα 40. Όποια κι αν είναι η ηλικία, η αποστολή μου είναι να συνεχίσω να εμφανίζομαι και να κάνω καλό στον κόσμο».

Ο δούκας του Σάσεξ μίλησε επίσης για τη σημασία των παιδιών του, του Archie, πέντε ετών, και της Lilibet, τριών.

«Το να γίνω πατέρας δύο απίστευτα ευγενικών και αστείων παιδιών μου έδωσε μια νέα προοπτική για τη ζωή, καθώς και όξυνση της εστίασής μου σε όλη μου τη δουλειά», εξομολογήθηκε σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός του.

«Το να είμαι μπαμπάς είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής και με έχει κάνει μόνο πιο δυναμικό και πιο αφοσιωμένο στο να κάνω αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος».

Ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του, Άρτσι.
Ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του, Άρτσι. Πηγή: Netflix

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!