Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Οι τυπικές ευχές για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Χάρι μέσω… αναδημοσίευσης – Η κίνηση που θα συζητηθεί


Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (15/9) ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Χάρι γίνεται 40 ετών και σίγουρα θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι πριν εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια, συνήθως κάνει αναρτήσεις στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα μέλη της την ημέρα των γενεθλίων τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να γεννήθηκε “γαλαζοαίματος” και να παραμένει μαζί με τα παιδιά του στην σειρά διαδοχής, όμως η απόφασή του να σταματήσει να εργάζεται για το “στέμμα” και η στάση που κράτησε μετά, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τις σχέσεις του με τους συγγενείς του.

Παρ’ όλα αυτά, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θέλησαν να ευχηθούν και δημοσίως στον δούκα του Σάσεξ με ένα post τους στα προφίλ που διατηρούν στα social media.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως ήθελαν να κρατήσουν μία πιο τυπική στάση και αρκέστηκαν στο να αναδημοσιεύσουν, με την μορφή του Instagram story, το post του βασιλιά και της βασίλισσας και να γράψουν: «Ευχόμαστε χαρούμενα 40α γενέθλια στον δούκα του Σάσεξ».

Φυσικά, το story θα διαγραφεί αυτόματα έπειτα από 24 ώρες και έτσι στον λογαριασμό του μελλοντικού βασιλικού ζευγαριού δεν θα μείνει τίποτα που να τους συνδέει με τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο κάποτε είχαν μία πιο στενή σχέση.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που θέλουν την οικογένεια του πρωτότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου, να μην έχει πια επαφές με την οικογένεια του δευτερότοκου.

πρίγκιπας Ουίλιαμ πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν να ευχηθούν με post, στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλιά τους, από το 2020.

Η τελευταία ανάρτηση που είχαν κάνει και αφορούσε τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, ήταν στις 6 Ιουνίου του 2021 και αφορούσε την γέννηση της πριγκίπισσας Λίλιμπετ.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!