Ψυχικό: «Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία ενός άριστου επιστήμονα», λέει η οικογένεια του 54χρονου


Η οικογένεια του 54χρονου τοπογράφου που «εκτελέστηκε» στο Ψυχικό έκανε δήλωση μέσα από την οποία ζητά να μην υπάρξει καμία δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας, ενώ καλεί την ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία.

Αναλυτικά:

«Με λύπη διαπιστώνουμε ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ και ορισμένοι “καλεσμένοι” εκπομπών αναπαράγουν ή φιλοξενούν παντελώς ψευδείς αναφορές στον δολοφονηθέντα σύζυγο και πατέρα μας, οι οποίες ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα, προσβάλουν βάναυσα τη μνήμη του και επιτείνουν την οδύνη της οικογενείας μας. Παρακαλούμε να σταματήσει άμεσα οποιαδήποτε προσπάθεια δημοσιογραφικής ή άλλης εκμετάλλευσης της στυγερής δολοφονίας του οικείου μας και να γίνει σεβαστό από όλους το πένθος της οικογένειάς μας.

Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας, αφενός να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας, αφετέρου δε, να παύσει οποιαδήποτε περαιτέρω όχλησή μας εκ μέρους των ΜΜΕ. Καλούμε την ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάσει άμεσα την άνανδρη δολοφονία ενός άριστου επιστήμονα και οικογενειάρχη, τόσο σε επίπεδο φυσικού, όσο και ηθικού/ων αυτουργών.».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!