
Ρένια Λουιζίδου: «Το τελευταίο διάστημα στο ίντερνετ έψαξα τα ματς του Champions League και του Europa League»
Στη στήλη «Διλήμματα» του E-daily και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Πολυχρονίδου μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνεργασία με συμπρωταγωνιστές της, αλλά και στη σειρά όπου θα ήθελε να αλλάξει το φινάλε.
Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε ανοιχτά για τις συνεργασίες της στον χώρο της υποκριτικής, αναφέροντας: «Δεν ήταν όλοι οι συμπρωταγωνιστές μου εύκολοι στη συνεργασία, αλλά οι περισσότεροι ναι, ήταν».
Στη συνέχεια, έκανε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική δήλωση, εξηγώντας πως αν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει το τέλος μιας σειράς, αυτή θα ήταν η «Κλεμμένη Ζωή». «Εάν μπορούσα να αλλάξω το φινάλε σε μία σειρά που έπαιξα, θα ήταν στο “Κλεμμένη Ζωή”, να μην αυτοκτονούσα στο τέλος», τόνισε η ηθοποιός.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε επίσης για τις αλλαγές στον χαρακτήρα της με την πάροδο του χρόνου: «Ήμουν πολύ “παρεάκιας” μικρή. Μεγαλώνοντας όμως μανουριάζω πιο εύκολα, οπότε χρειάζομαι μία ισορροπία μεταξύ παρέας και μοναξιάς. Περνάω καλά πια στα ήσυχα περιβάλλοντα».
Αναφερόμενη στη διαμόρφωση της προσωπικότητας, σημείωσε: «Ήμουν πάντα με το… τουρλουμπούκι, όμως αλλάζει ο άνθρωπος μεγαλώνοντας. Πριν τα 30 έχεις φουρτούνα μέσα σου, δεν έχεις κατασταλάξει στο τι θες. Μετά τα 30 έχεις βρει περίπου τι θέλεις».
Η Ρένια Λουιζίδου παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. «Είναι πιο δύσκολο για μένα να διαπραγματευτώ χρήματα σε μία δουλειά. Το “όχι” βρίσκεις και έναν τρόπο να το δικαιολογήσεις. Οτιδήποτε όμως έχει να κάνει με χρήματα με φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί το προϊόν που διαπραγματευόμαστε είναι ο καημένος ο εαυτός σου, οπότε αναγκάζεσαι να πεις ότι… κάνω τόσο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε τι αναζήτησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είναι ντροπή να σου πω τι έψαξα το τελευταίο διάστημα στο ίντερνετ. Έψαξα τα τελευταία ματς του Champions League και του Europa League. Έψαξα αν στο Ρεάλ-Ατλέτικο, στο πέναλτι που έδωσαν, είχε όντως βάλει δύο φορές το πόδι του».
Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στη δημοφιλή σειρά «Το Σόι Σου», υπό προϋποθέσεις. «Θα επέστρεφα τηλεοπτικά στο “Σόι Σου”, αλλά υπό συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.