Ρία Ελληνίδου για Ματούλα Ζαμάνη: «Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε»


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Ρία Ελληνίδου για την Ματούλα Ζαμάνη, με αφορμή το περιστατικό όπου η καλλιτέχνιδα έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία της.

Η Ρία Ελληνίδου υποστήριξε την Ματούλα Ζαμάνη, λέγοντας ότι: «Η Ματούλα είναι στην τρέλα της κι όποιος την γουστάρει! Η Ματούλα είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις τον κόσμο να σε αγαπάει, τόσο κόσμο να σε αγαπάει. Να γεμίζει στάδια όπου πηγαίνει, να σκίζει. Δεν ανήκει σε καμιά εταιρεία, σε κανένα σύστημα, είναι απλά μόνη της. Εννοείται ότι πάνω στην τρέλα έβγαλε και την μπλούζα!».

«Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα»

Ακόμα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως: «Αυτό ήταν, μία τρέλα της στιγμής. Ο κόσμος την αποδέχεται έτσι όπως είναι. Γι’ αυτό την αγαπάνε και την αγαπάνε έτσι. Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα. Από το να παίζει ένα νταούλι, να λέει ένα άκυρο τραγούδι από άλλο ρεπερτόριο, από το να χορεύει πιρουέτες, ό,τι γουστάρει κάνει.

Ήταν πάνω στο σοκ και το δέος της αποδοχής που έχει από τον κόσμο! Τώρα, αυτό πραγματικά είναι αστείο που τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν κι ασχολούνται τώρα που έβγαλε την μπλούζα».

«Ζει μία άλλη ζωή»

Στη συνέχεια, η Ρία Ελληνίδου τόνισε: «Δεν την έχει στενοχωρήσει τίποτα από αυτά. Δεν την νοιάζει καν. Επειδή την ξέρω, σας το λέω. Ζει μία άλλη ζωή από ό,τι ζουν οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Δεν βλέπει καν τα social, δεν τα χειρίζεται καν η ίδια. Δεν έχει τηλεόραση, όπως κι εγώ εδώ και 13 χρόνια. Δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται καν. Πραγματικά γι’ αυτό σου λέω, δεν θα την έπαιρνα καν τηλέφωνο να την ρωτήσω «λένε για σένα…». Θα έλεγε: «Α ναι; Α οκ»».

«Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε»

«Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε. Κάπου αλλού στον υπόλοιπο πλανήτη, υπάρχουν είδωλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα τετριμμένα. Εννοείται ότι θα το κάνει ξανά, χε…κε! Αν της έρθει να βγάλει τη μπλούζα, ή να παίξει ταμπούρλο, ή να βγει με ένα κλαρίνο και να λέει τα καγκέλια, θα το κάνει!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!