Ρούχα, τσάντες, ζώνες και αξεσουάρ. Ένα κατάστημα για πολύ shopping μόνο στο bizznews

Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα καινούριο t-shirt αφού με το κατάλληλο styling μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα looks.


Ρούχα, τσάντες, ζώνες και αξεσουάρ. Ένα κατάστημα για πολύ shopping με την καλύτερη στυλίστρια Βάσω Λεουτσάκου  και τις καλύτερες ιδέες για όλα σας τα ντυσίματα στην καρδιά του Πειραιά!
Αρκετά μεγάλη ποικιλία ρούχα οργανωμένα ανά κολεξιόν για να ξέρετε τι είναι φρέσκο και τι όχι, πολλές προσφορές με μεγάλες εκπτώσεις (είδαμε μέχρι και 60%).
Έτοιμη για την μεγάλη έξοδο από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και όλα εκείνα που μας χαλάνε τη διάθεση καθημερινά; (και δεν είναι λίγα ειδικά τελευταία…) Οι μέρες που διανύουμε αλλά και ότι μας χαλάει την διάθεση φέτος θα το αλλάξουμε τουλάχιστον στα ρούχα μας!!
2
Αν και οι απόψεις είναι πάμπολλες επάνω στο θέμα, ο χρυσός κανόνας είναι ένας: Φόρεσε κάτι ιδιαίτερο, κάτι διαφορετικό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στο πλήθος αλλά και να νιώθεις σαν σταρ στο κόκκινο χαλί!
Είμαστε όλοι star! Και με τα ρούχα της Βάσως όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν σταρ κάθε μέρα !!
 Ο καιρός αλλάζει και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ολοκαίνουρια fashion items!
Τρία είναι τα βασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα μίνι φορέματα, τα t-shirts και τα κολάν  για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια. 
Μπορεί οι θερμοκρασίες να έχουν πέσει εσύ όμως δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου μίνι φορέματα. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και συνδύασε το με ελαφριά πανωφόρια και ankle boots.
3
Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα καινούριο t-shirt αφού με το κατάλληλο styling μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα looks. Φρέσκαρε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο t-shirt και συνδύασε το με τα jeans σου, με μίνι ή και maxi φούστες.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο χρήσιμο για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα από ένα κολάν. Επέλεξε το με animal ή περίτεχνα prints και ανανέωσε στιγμιαία το ντύσιμο σου!!
Αν δεν έχεις ποικιλία σε sweaters στην γκαρνταρόμπα σου φέτος πρέπει να αναθεωρήσεις. Ταίριαξε τα με jeans και κολάν, με sneakers ή ankle boots αλλά και με μίνι ή midi κλος φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες για τα πιο chic φθινοπωρινά σύνολα!
 4
Ψηλοτάκουνα ή φλατ, με κορδόνια ή χωρίς τα booties αποτελούν “must have” για τη φετινή σεζόν. Διάλεξε το ύφος που ταιριάζει στο δικό σου look!
Στα πρωινά σου ντυσίματα συνδύασε τις maxi φούστες και φορέματα σου με φλατ ankle boots ή αρβυλάκια και ολοκλήρωσε τα looks σου με ένα τζιν ή δερμάτινο τζάκετ ή και με με ένα πλεκτό πουλοβεράκι. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις μπορείς να αντικαταστήσεις τα φλατ με ψηλοτάκουνα ankle boots και για επανωφόρι επέλεξε ένα blazer ή και πάλι ένα δερμάτινο τζάκετ!!!
  
Για όλες τις αναγνώστριες εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα είδη !!!
Πληροφορίες στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/LeoutsakouV?ref=br_rs
Αλλά και στο τηλ. 210 4114022 Πραξιτέλους 166 Πειραιάς 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!