Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Το World Party επιστρέφει!


Την επιστροφή του World Party στις οθόνες επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 μέσα από ένα trailer λίγων δευτερολέπτων. Ο Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζονται να γυρίσουν ξανά τον κόσμο μαζί και να ζήσουν νέες περιπέτειες, μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που τους σύστησε στο ευρύ κοινό.

Το World Party ξεκίνησε το 2013 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3, ενώ την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στον Alpha, όπου και ολοκληρώθηκε 2 σεζόν μετά, το 2016. Όπως έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την επιτυχία του προγράμματος δεν δόθηκε συνέχεια λόγω κάποιων εσωτερικών διαφορών, που οδήγησαν και στη ρήξη στις σχέσεις τους.

Οι 2 πρώην συνεργάτες συμφιλιώθηκαν στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο το 2022, όπου έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Μαυρίδης. Τον Οκτώβριο του 2023, ανέφεραν ότι ο ΑΝΤ1 εξέταζε την επιστροφή της εκπομπής στη «μικρή οθόνη», μετά την αποκατάσταση των σχέσεων τους, με την είδηση, πλέον, να επιβεβαιώνεται και επίσημα.

Όλα αυτά τα χρόνια και οι 2 ρωτήθηκαν αρκετές φορές από τους δημοσιογράφους τόσο για τις μεταξύ τους σχέσεις όσο και για το ενδεχόμενο να δούμε το World Party να επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Πριν από λίγες ημέρες σε ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από την ταξιδιωτική εκπομπή, στην οποία φαίνεται ο ίδιος και ο Γιώργος Μαυρίδης και η οποία ενώνεται.

Ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους αλλά και με τον σταθμό, εντάσσοντας το World Party στο νέο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν. Η νέα είδηση προκάλεσε ενθουσιασμό στους fans, οι οι οποίοι ανυπομονούν για την προβολή του.

Δείτε το trailer του ΑΝΤ1:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!