Σαμαράς : Ελάτε επειγόντως στην Ελλάδα, με ρίχνουν!

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στην Άνγκελα Μέρκελ.


Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στην Άνγκελα Μέρκελ.

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στην Άνγκελα Μέρκελ.

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στην Άνγκελα Μέρκελ.

 

Την ώρα που η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί τους απλήρωτους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά να “μπαίνουν” στο υπουργείο που σφύριζαν οι μίζες, ο πρωθυπουργός (που ανάθεμα αν τον έχει κανείς στο μυαλό του ως πρωθυπουργό ή ως αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και μόνο) Αντώνης Σαμαράς, φέρνει επειγόντως την Γερμανίδα Καγκελάριο στην Αθήνα, με διάφορα κλαψιάρικα που της γράφει σε επιστολή.

Η φωνή του Σαμαρά τρεμάμενη στο τηλέφωνο παρακαλά την Άνγκελα  να σπεύσει στη χώρα μας “Ελάτε, γιατί θα με ρίξουν…”!

Οι πληροφορίες που φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για την απόφαση των δυνάμεων της διαπλοκής να ρίξουν την κυβέρνηση καθώς οι κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν να χάσουν την ιερή αγελάδα με τους οργανισμούς του Δημοσίου και δίνουν τα ρέστα τους σε ένα υπέρ πάντων αγώνα.

Σ΄ αυτόν επιστρατεύουν κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες που συμπληρώνουν τους παχυλούς μισθούς με τις γενναίες χορηγίες της διαπλοκής, πολιτικούς αρχηγούς, προέδρους καναλιών και πάσης φύσεως δυνατά χαρτιά. Ακόμη και οι προβοκάτσιες είναι μέσα στο παιγνίδι.
Το πιο πλουμιστό και το πλέον διεφθαρμένο και ποθητό διαμάντι της διαπλοκής δεν είναι άλλο από τον σε κάθε αμαρτία περιπεσόντα ΟΠΑΠ που είναι έτοιμος να δοθεί έναντι πινακίου φακής.

Αυτό το γνωρίζει ο Σαμαράς και όπως όλα δείχνουν φαίνεται αποφασισμένος να επιταχύνει τις εξελίξεις ιδιωτικοποίησης του. Την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ κατά κύριο λόγο, απαιτούν άλλωστε και οι δανειστές μας όταν κάνουν λόγο για μεταρρυθμίσεις.
Ήδη στους ώμους του διαπλεκόμενου Οργανισμού έγειραν και έκλαψαν παλληκάρια όπως ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος που ονειρεύονται να γίνουν πρωθυπουργοί και να έχουν υπό την ιδιοκτησία τους την ιερή αγελάδα του Περιστερίου.

Είναι πολλά τα λεφτά Αντώνη και όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθείς τόσο το καλύτερο.

Στη συνέχεια πρέπει να πάρουν σειρά η ΔΕΗ και πάσης φύσεως Δημόσιοι Οργανισμοί που αποτελούν εστίες μόλυνσης και διαφθοράς.

Η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν προϋπόθεση ανάπτυξης, βεβαίως βεβαίως.

Ήδη έχουν περάσει 3 ολόκληρα χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτε στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης διαπιστώνουν πως πετσοκόβοντας μισθούς, συντάξεις και ζωές το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιταχύνουν τις πολιτικές τους αυτοκτονίες.

Μ΄αυτό τρόπο δεν αλλάζει το βαθύ παρακράτος, δημιούργημα όλων των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως των κομμάτων εξουσίας.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!