Σαββόπουλος,Κότσιρας,Μποφίλιου στο Μουσείο Μπενάκη

Για 3 ξεχωριστές συναυλίες…


Για 3 ξεχωριστές συναυλίες…

Για 3 ξεχωριστές συναυλίες…

Για 3 ξεχωριστές συναυλίες…

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου θα τραγουδήσει στο Μουσείο Μπενάκη για “τις μέρες του φωτός” που έρχονται. Την Τετάρτη 3 του Οκτώβρη τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση “On the road” που μαζί με την Σαββέρια Μαργιολά θα τραγουδήσουν νέα αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια. Το συναυλιακό αυτό τρίημερο θα κλείσει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου με την εμφάνιση του Διονύση Σαββόπουλου στη μουσική παράσταση “Ο Πολιτευτής.Μουσικοπολιτικά και άλλα.” στην οποία θα γίνει αναφορά και στα 40 χρόνια του αγαπημένου μας “Νιόνιου”.

Οι συναυλίες διοργανώνοται στο πλαίσιο του Προγράμματος Στήριξης στο Μουσείο Μπενάκη.  

Το Πρόγραμμα Στήριξης στοχεύει στην αναζήτηση και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Μουσείου. Με οδηγό την καρδιά και επίκεντρο τον κόσμο που για χρόνια παρακολουθεί, στηρίζει και αγαπά το Μουσείο, δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Μελών, με 13 κατηγορίες ατομικής συνδρομής και 3 εταιρικής συνδρομής. Ένας ανανεωμένος θεσμός Χορηγιών αποσκοπεί στην εξασφάλιση της εκθεσιακής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Μουσείου, ενώ η δυνατότητα Δωρεών προς τους σκοπούς του Μουσείου είναι πλέον εφικτή στον διαδικτυακό τόπο του Μουσείου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους που νοιάζονται ουσιαστικά για το Μουσείο αλλά και για το πολιτισμό στη χώρα μας, δημιουργώντας μία αμφίδρομη σχέση προσφοράς. Να ενεργοποιηθούν, με άλλα λόγια, οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και να ενωθούν δυνάμεις προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανό ένα Μουσείο.

Ώρα έναρξης συναυλιών 20:30

Προπώληση εισιτηρίων από 20/9/2012 τις ώρες λειτουργίας των κτηρίων:

Κεντρικό Κτήριο, Κουμπάρη 1

Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 9:00 – 17:00

Πέμπτη: 9:00 – 24:00

Κυριακή: 9:00 – 15:00

Κτήριο οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138

Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00

Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!