Σεφ Προεδρικού επιπέδου

Μια από τις εκπλήξεις των χθεσινών εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου για τις εργασίες της Κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, από τον πρόεδρο Χριστόφια, ήταν και η παρουσία του Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος φορούσε τη συνήθη στολή εργασίας και επέβλεπε τη δεξίωση στο τέλος των εγκαινίων.


Μια από τις εκπλήξεις των χθεσινών εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου για τις εργασίες της Κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, από τον πρόεδρο Χριστόφια, ήταν και η παρουσία του Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος φορούσε τη συνήθη στολή εργασίας και επέβλεπε τη δεξίωση στο τέλος των εγκαινίων.

Μια από τις εκπλήξεις των χθεσινών εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου για τις εργασίες της Κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, από τον πρόεδρο Χριστόφια, ήταν και η παρουσία του Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος φορούσε τη συνήθη στολή εργασίας και επέβλεπε τη δεξίωση στο τέλος των εγκαινίων.

Μια από τις εκπλήξεις των χθεσινών εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου για τις εργασίες της Κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, από τον πρόεδρο Χριστόφια, ήταν και η παρουσία του Έλληνα σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος φορούσε τη συνήθη στολή εργασίας και επέβλεπε τη δεξίωση στο τέλος των εγκαινίων.
Ο Έκτορας Μποτρίνι είπε ότι έχει αναλάβει να βοηθήσει στη διεκπεραίωση αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, που έχει να κάνει με την εστίαση της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και είναι περίπου 70.000 γεύματα.
Η ομάδα που θα εργαστεί είναι η κυπριακή IMH. «Εγώ έχω την ευθύνη του συντονισμού και είμαι ο σύμβουλός τους για τυχόν λάθη και παραλείψεις. Επίσης, έχω ελέγξει όλα τα μενού και προσωπικά θα μαγειρέψω για τις συνόδους των υπουργών οικονομικών, εξωτερικών και πρωθυπουργών» πρόσθεσε.
Στη χθεσινή δεξίωση των εγκαινίων του συνεδριακού κέντρου περιλαμβάνονταν δύο κοκτέιλ από μη αλκοολούχα ποτά και 5-6 είδη καναπεδάκια, γλυκά και αλμυρά.
«Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εξάλλου, φροντίζουμε ο προϋπολογισμός μας να είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και οικονομικός», ανέφερε ο Έκτορας Μποτρίνι και πρόσθεσε πως «για ένα μήνα θα γίνονται διάφορα τεστ, ώστε από την 1η Ιουλίου να είμαστε πανέτοιμοι και να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο γευστικό τρόπο τους υψηλούς φιλοξενουμένους της κυπριακής προεδρίας».
«Σε ελληνική προεδρία συμβουλίου της ΕΕ δεν έχω κάνει παρόμοια εργασία, αλλά έχω μαγειρέψει για διάφορους ξένους πρωθυπουργούς και υψηλούς προσκεκλημένους της ελληνικής κυβέρνησης» κατέληξε ο Έλληνας σεφ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!