Σεφερλής: «Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται τη δική σας άποψη» – Απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo


Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή σε Nemo, στα πλαίσια της νέας του παράστασης, ο καλλιτέχνης απάντησε μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε σήμερα (6/9) στον λογαριασμό του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι το Nemo είναι το πρώτο non binary άτομο που κέρδισε στην Eurovision, παίρνοντας την νίκη στον φετινό μουσικό διαγωνισμό με το κομμάτι «The Code».

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάρκος Σεφερλής χρησιμοποίησε και την άποψη του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, ο οποίος βρέθηκε στην παράσταση του καλλιτέχνη.

Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρει στο βίντεό του: «Το βίντεο αυτό απευθύνεται σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιούν το όνομά μου για να ακουστούν, να πουλήσουν κανένα βιβλίο και όλα τα σχετικά. Το μόνο βέβαια που καταφέρνουν είναι να μου κάνουν διαφήμιση, που δεν την έχω ανάγκη αλλά τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Ακόμη, είπε ότι: «Στο βίντεο θα δείτε όσα είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο τέλος της παράστασής μου, σχετικά με το θέμα των non binary και όχι εγώ. Αν θέλετε να μάθετε αυτά που λέω εγώ και πώς τα λέω, μπορείτε να έρθετε στην παράσταση να με δείτε και μετά να με κρίνετε. Σημασία έχει όμως στο βίντεο, η αυθόρμητη αντίδραση και τα σχόλια του κοινού στα λεγόμενα του κυρίου Σούρα. Κι επιτέλους, όλοι εσείς, σεβαστείτε και την άποψη των άλλων ανθρώπων».

«Μην έχετε την απαίτηση όλοι να σέβονται την δική σας άποψη. Αυτό λέγεται bullying, αν δεν το ξέρετε», τόνισε ο ηθοποιός.

«Κι επιτέλους καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα. Αλλά τι σας λέω τώρα, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φιλάκια» κατέληξε.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!