Σελίν Ντιόν: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που παθαίνει κρίση – Δακρύζει από τον πόνο


Ένα συγκλονιστικό βίντεο με την Σελίν Ντιόν να καταρρέει και να δακρύζει από τους πόνους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σε νέες σκηνές που προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» του Amazon Prime, φαίνεται η 56χρονη τραγουδίστρια να υπομένει μια βασανιστική κρίση 10 λεπτών, μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πολλαπλών σπασμών σε πάσχοντες από τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή.

Δείτε το βίντεο:

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, όταν κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», η Amazon Prime παρουσίασε ένα πολλά υποσχόμενο βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια και κυρίως το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί. Το κλιπ του Prime δείχνει τη μεγάλη σταρ όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα. Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!