Σέρρες: «Ζητούσα το δίκιο μου για τα χωριά και τους αγρότες μου» – Η αφορμή που πιάστηκαν στα χέρια οι δύο αντιδήμαρχοι


Για το περιστατικό με τους δύο αντιδημάρχους που πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή τη διαχείριση των μηχανημάτων έργου, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις Σέρρες, μίλησε ο αντιδήμαρχος Σερρών Δημήτρης Μιχτσόγλου, που εμπλέκεται στο επεισόδιο και εξηγεί τους λόγους που προκλήθηκε.

Ο αντιδήμαρχος Σερρών Δημήτρης Μιχτσόγλου που φέρεται να ξεκίνησε το επεισόδιο μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με το Mega, ισχυρίζεται πως η δήμαρχος αποφάσισε για την παραίτησή του, χωρίς ο ίδιος να έχει συμφωνήσει. «Εγώ καμιά παραίτηση δεν υπέβαλα, η δήμαρχος μόνη της με παράτησε. Εγώ δεν παραιτήθηκα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρωί με πήρε ένας τηλέφωνο και μου λέει “θα σε παραιτήσω”, “ε, καλά θα μου κάνεις” της λέω, δικαίωμά σου. Εσύ αποφασίζεις, δικαίωμά σου είναι, δεν μπορώ να στο αμφισβητήσω. Αν με ρωτήσεις δεν θέλω».

Ερωτηθείς για τον λόγο που πυροδότησε τον καβγά απάντησε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω, το οποίο δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεν έβρισα τίποτα, δεν έκανα τίποτα, ζητούσα τα δίκια μου για τα χωριά για τους αγρότες μου», δήλωσε ο κ. Μιχτσόγλου.

«Ήθελε αυτός να διαχειρίζεται όλο αυτό το κομμάτι, εγώ απλώς είχα δώσει τον λόγο μου σε όλα τα χωριά, 25 χωριά, ότι θα τους κάνω τους δρόμους, μόλις βγει η δημοπρασία. Όλα τα έγγραφα από τους προέδρους έρχονται σε μένα, εγώ είμαι υπεύθυνος και ήθελαν να μην είμαι καν υπεύθυνος, να μην μπερδεύομαι πουθενά», ανέφερε σχετικά με τον λόγο του καβγά.

Tι δήλωσε η δήμαρχος Σερρών

«Το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό δημόσιας αντιδικίας μεταξύ δύο αντιδημάρχων δεν εκπροσωπεί σε καμία περίπτωση το ήθος και την αξιακή στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. Ζήτω μια ειλικρινή συγγνώμη από τις Σερραίες και τους Σερραίους για το απαράδεκτο αυτό περιστατικό», δήλωσε στο Mega η δήμαρχος Σερρών, Βαρβάρα Μητλιάγκα.

«Κανείς δεν δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου και να θολώνει το έργο που με τόσο κόπο και σκληρό αγώνα επιτελεί η Δημοτική Αρχή. Μου υπέβαλαν άμεσα τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις ευθύνης αντιδημάρχων που κατέχουν, τις οποίες και έκανα αποδέκτες» πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!